Recruitment

U bent op zoek naar een opdracht? Wij helpen u graag verder. Lees hieronder hoe ons recruitmentproces werkt.

1. Inschrijven

Heeft u nog niet de opdracht van uw dromen gezien op onze website? Wilt u wel zorgen dat onze recruiters uw profiel hebben? Registreer u dan hier zodat u bij ons wordt ingeschreven. Als u op deze pagina uw gegevens achterlaat, nemen wij contact met u op om uw registratie compleet te maken.

2. Reageren

Op de opdrachten-pagina ziet u alle openstaande aanvragen. Met filters zoekt u gericht naar opdrachten die passen bij uw vakgebied. Door uw gegevens in te vullen en uw cv te uploaden, reageert u direct op een aanvraag. Een tweede keer dat u reageert staan deze gegevens direct ingevuld! Wij nemen contact met u op voor de verdere afhandeling. Ook helpen we u met het aanmaken van een Staffing Groep-account.

3. Matchen

Wij matchen alle reacties van professionals met de aanvraag en de opdrachtgever. Past uw profiel bij de opdracht? Dan neemt een van onze recruiters persoonlijk contact met u op. In dit gesprek komen we meer te weten over uw persoonlijkheid en drijfveren. We tasten ook de klik af tussen u en de organisatie. Is er een match? Dan stellen we u voor bij de opdrachtgever.

4. Selecteren

Bent u uitgenodigd op gesprek? Gefeliciteerd! Voordat u op intake gaat, vertelt onze recruiter u meer over de inhoud van de opdracht en de cultuur van de organisatie. We geven u ook tips om het gesprek zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Onze client manager begeleidt u naar de intake en is in sommige gevallen bij het gesprek aanwezig.

5. Starten

Binnen enkele dagen hoort u van ons of u bent geselecteerd voor de opdracht. Wij helpen u met het verzamelen van de documenten en stellen samen met u de overeenkomst op. Als alle contracten zijn getekend, helpen we u op weg met informatie en tips over uw eerste werkdag. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag.

Contact opnemen

Bent u benieuwd hoe u als interim professional bij mooie organisaties aan de slag kan, registreer u dan hier of neem contact op met Nicolette Zwijsen via onderstaand formulier.

Nicolette Zwijsen.jpg Neem contact op met Nicolette Zwijsen
Add Customer