Payrolling

Onze payrolling service biedt u een flexibele, veilige oplossing waardoor u zorgeloos bij uw opdrachtgever aan de slag kan. Wij nemen de administratie van uw opdrachtgever en risico’s uit handen.

Wat is payrolling?

Bij payrolling draagt uw opdrachtgever het juridisch werkgeverschap aan ons over: wij zetten u bij ons op de payroll. Juridisch gezien worden wij dus uw werkgever. En dat betekent dat we naast uw salaris bijvoorbeeld ook uw vakantiegeld betalen, uw vakantiedagen bijhouden, en uw pensioenafdracht regelen. 

  • Wij nemen uw arbeidsvoorwaarden over
  • Wij betalen door bij ziekte
  • Wij regelen de administratie

Wat betekent payrolling?

In de praktijk niets. U blijft gewoon uw werk doen bij het bedrijf waar u nu werkt. Formeel verandert er wel wat. Uw salaris wordt voortaan betaald door ons eigen payrollingbureau.  

IT-Agency: ons eigen payrollingbureau

IT-Agency is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en is NEN 4400 gecertificeerd. Dat betekent dat wij een veilige oplossing kunnen bieden voor freelance professionals die een tijdelijke arbeidsovereenkomst willen. 

Meer informatie over payrolling?

Bent u als interim professional geïnteresseerd in payrolling? Neem dan contact op met Mirjam van der Gun of bel haar op 030-6001512.