Detacheren

Met de introductie van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) hebben we definitief afscheid genomen van payrolling als dienstverlening. Dat betekent natuurlijk niet dat we geen flexibele, veilige oplossing meer aanbieden om zorgeloos bij uw opdrachtgever aan de slag te gaan. Sterker nog, detachering heeft binnen onze organisatie een bijzondere status. Waar wij een eigen(tijdse) invulling aan geven met de dienstverlening vanuit ons label KwiiK!

KwiiK

In een arbeidsmarkt waar ontwikkelingen aan de orde van de dag zijn is het van belang onafhankelijk en dynamisch te kunnen handelen. Met diensten op maat. Vormgegeven in een specifieke personele dienstverlening, gericht op Total Talent Management: KwiiK. Dat betekent dat wij voor freelance professionals, die een tijdelijke arbeidsovereenkomst willen, een veilige oplossing bieden met de nodige zekerheden waaronder:

  • Tijdig betalen van salaris en vakantiegeld.
  • Doorbetaling bij vakantie en ziekte.
  • Mogelijkheden bieden voor het volgen van opleidingen.
  • Pensioenopbouw bij een inzet van langer dan 26 weken.
  • Volledige deelname aan sociale verzekeringen waaronder de WW, en de WIA.
  • Wij regelen de pensioenafdracht.

Maar de dienstverlening van KwiiK gaat veel verder dan alleen deze administratieve en juridische randvoorwaarden. Met ruimte voor ontwikkeling, kennis vergroten, gezondheid en gewoonweg plezier hebben in en zelfs ook buiten het werk.

Meer informatie?

Benieuwd? Meer weten? Stuur een bericht naar Len Bouwman of bel hem op 030-6001500.