Contractmanagement

U heeft zelf met een opdrachtgever afgesproken om een nieuwe opdracht in te gaan vullen. Gefeliciteerd! Met onze jarenlange ervaring hebben we een proces opgezet waarmee we u gegarandeerd goed van dienst kunnen zijn. Voor u het weet, heeft u het contract ondertekend en kunt u aan de slag bij uw opdrachtgever!

1. Afstemmen

De eerste stap is afstemmen vanuit welke juridische vorm u werkt. Bent u een zelfstandig professional dan doen we een ondernemersscan, waarmee we bekijken of u voldoet aan de Wet DBA. Om misverstanden te voorkomen, stemmen we de onderlinge afspraken tussen u en de opdrachtgever nogmaals af.

2. Aanleveren

Voordat u aan de slag kunt, hebben we de nodige informatie van u nodig. U krijgt van ons voor de start een lijst van de documenten. Het verzamelen kost u even wat tijd, maar voor een goede start is het belangrijk dat u en de opdrachtgever elkaar door en door kennen. Geen zorgen, wij helpen u graag met het verzamelen van alle informatie.

3. Opstellen

Zodra we alle informatie hebben, sturen we een voorbeeldcontract naar u op. Dit contract is de inhuurovereenkomst, waarin staat dat De Staffing Groep u inhuurt voor deze opdracht. Deze overeenkomst verwijst naar onze algemene voorwaarden. De opdrachtgever ontvangt van ons uw documenten. Vervolgens stellen we een verhuurovereenkomst op, waarin staat dat de organisatie u van ons inhuurt. In veel gevallen is deze al opgesteld omdat we al met veel opdrachtgevers werken. Alles ondertekend? Dan kunt nu echt aan de slag.

  • In onze contracten maken we geen gebruik van een relatiebeding
  • In onze contracten maken we geen gebruik van een concurrentiebeding.

4. Factureren

Na een maand hard werken wacht uw welverdiende beloning. De afhandeling van de betaling is onderdeel van onze service. Daarom stuurt u een factuur met daarin een specificatie van uw uren naar ons op. Houd er rekening mee dat de betaling gemiddeld een maand later komt dan wanneer u in loondienst bent.

5. Uitbetalen

Wij betalen uw factuur uit nadat de opdrachtgever ons heeft betaald. Heeft u sneller geld nodig? Dan kunt u er bij ons voor kiezen om uw factuur tegen een geringe vergoeding eerder uit te laten betalen. Tegen een vergoeding van 3% van de factuurprijs, betalen wij u gegarandeerd binnen 3 werkdagen nadat we uw factuur hebben ontvangen. Lees meer over versneld uitbetalen bij De Staffing Groep.
De Staffing Groep is een familiebedrijf met een solide financiële positie en heeft de hoogste D&B-rating, dit betekent dat wij u altijd netjes op tijd betalen.

Contact opnemen

Graag vertellen we u meer over hoe we rekening kunnen houden met uw persoonlijke wensen. Neem hiervoor contact op met Davine Bakker via onderstaand formulier of bel haar op 030-6001584.

Davine.jpg Neem contact op met Davine Bakker
Add Customer