Pilot Servicegerichte dienstenpakketten

Ons werk bestaat uit meer dan zoeken en matchen. We doen er alles aan om het onze professionals zo makkelijk mogelijk te maken. Met onafhankelijke informatie en persoonlijke diensten. Hieronder een overzicht.

Let op: deze pagina is onder constructie. Per 1 juli start de pilot met de onderdelen Persoonlijke service, Professionele begeleiding, Snellere betaling en Dynahouse. Op termijn breiden we dit dienstenpakket verder uit, onderaan deze pagina vindt u nog een overzicht van toekomstige onderdelen.

Persoonlijke service

Korte lijnen, effectief communiceren via uw eigen contactpersoon. Maar ook toegang tot alle benodigde informatie in een snel veranderende arbeidsmarkt. En de gelegenheid om dit alles te delen met collega’s tijdens bijzondere netwerkevents. Lees hier meer over deze dienstverlening.

Professionele begeleiding

We helpen u aan een onweerstaanbaar cv, zorgen ervoor dat u uw doelen bereikt. Met ontwikkelgesprekken en zo nodig coachen we u naar die droomopdracht. Met een eigen gecertificeerde coach die onze markt door en door kent. Lees hier meer over deze dienstverlening.

Snellere betaling

Ongeacht de betalingscondities van uw opdrachtgever, ongeacht het moment in het jaar. Met Snellere betaling heeft u uw gefactureerde geld gegarandeerd op het door u gewenste moment op uw rekening.

Dynahouse, uw eigen kantoor

Virtueel of met echte stenen, u zegt het maar. Een virtueel secretariaat, flexibele werkplek, vergaderruimte met alle nodige faciliteiten, lunch- en zelfs dinermogelijkheden. Of alleen een professioneel adres? Alles is kan, alles is mogelijk. Precies zoals u dat wil. Lees hier meer over deze dienstverlening.Toekomstige onderdelen 

Verzekeringen
Via onze broker ontvangt u kortingen op diverse verzekeringen. Zoals Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en Beroeps- en Bedrijfsaansprakelijkheid.

Reverse billing
Als u gebruik maakt van ons pakket dan ontvangt u Reverse Billing als optie. Hierdoor is het niet langer nodig om facturen te maken. Wij sturen deze dan automatisch toe je zodra de uren bekend zijn. Hierdoor is ook de betaaldatum direct duidelijk.

De Staffing University
Online en offline trainingen, seminars, webinars, etc., alles om uw kennisniveau daar waar wenselijk te vergroten.

Pro-actief matchen
Met deze dienstverlening zoeken wij niet alleen in opdracht van de klant naar passende kandidaten maar juist omgekeerd ook voor u naar passende vacatures bij interessante klanten.

Persoonlijke servicemedewerker
Een eigen PA! Gedurende de tijd bij ons beschikt u over uw eigen servicemedewerker voor al uw persoonlijke vragen, opmerkingen, klachten, enzovoort.


Vragen? Meer informatie? Neem via onderstaand reactieformulier contact op met Michel Köhler. 

michel-avatar.jpg Neem contact op met Michel Köhler
Add Customer