ICT competenties

De inzet van mensen en het succesvol bemensen van projecten is ons werk. De vraag hoe professionals nog beter tot hun recht komen, de vraag hoe opdrachtgevers nog meer waarde halen uit hun externe schil, is onze uitdaging.
Daarbij richten we ons op en maken we gebruik van ICT-competenties. Door soft skills te koppelen aan ICT-competenties is het succes van de inzet namelijk beter te beoordelen. En daarmee verbeteren wij onze dienstverlening continu.

Transparantie met e-CF
ICT-competenties geven transparantie in de ICT-markt. Zij zijn de 'meetlat' waarlangs vacatures, cv's en opleidingen gelegd kunnen worden. Zij geven inzicht waar de overschotten en tekorten binnen een project optreden. En ze laten zien welk opleidings- of wervingsinstrument ingezet kan worden. Daarom werken wij actief (mee) aan de internationale standaard op het gebied van ICT-competenties: het e-Competence Framework (e-CF) oftewel de Europese Standaard EN-NEN16234.

Praktijk
In de dagelijkse praktijk betekent dit dat wij:

- matchen met behulp van de e-CF competenties;
- marktontwikkelingen monitoren en benchmarken op basis van deze competenties;
- advies/ondersteuning/workshops geven over e-CF;
- het functiehuis, functies en rollen vertalen naar e-CF;
- e-CF scans en assessments uitvoeren;
- boeken/documenten analyseren op ICT competenties.

Meer weten?
Meer weten over het gebruik van soft-skills, persoonlijkheidskenmerken en ICT-competenties voor u of uw organisatie? Download hier onze whitepaper Vloeiend in ICT-competenties met een helder overzicht van alle voordelen die e-CF biedt voor uw praktijksituatie: 

Vloeiend in ICT-competenties

Whitepaper aangeboden door De Staffing Groep

Heeft u nog aanvullende vragen? Neem gerust contact op met uw Client Manager of met onze e-CF expert Bramjan Mulder.

BJ.jpeg Neem contact op met Bramjan Mulder
Add Customer