Competentiescan (e-CF)

Wij bieden uitgebreide IT-competentiescans aan. Met een assessment meten we 40 verschillende competenties en brengen we ze gedetailleerd in kaart. Handig voor u als opdrachtgever omdat het u vertelt welke competenties u in uw team of nodig heeft. Handig voor u als professional omdat u opdrachtgevers kunt overtuigen van uw kwaliteiten en weet waar uw kansen liggen.

Wat u als professional aan een competentiescan heeft

Iedereen kan zeggen dat hij ergens goed in is, maar het bewijzen is een stuk lastiger. Uiteraard helpt een goed CV met opgedane ervaring, maar soms heeft u meer nodig om een opdrachtgever te overtuigen. Ons assessment brengt gedetailleerd in kaart over welke IT-gerelateerde competenties u beschikt. Zo weet een opdrachtgever wat hij aan u heeft, en weet u welke competenties er nog wat extra aandacht vragen.

Waar de competentiescan uit bestaat

De competentiescan is ontwikkeld op basis van het European e-Competence Framework (e-CF). Dit internationaal erkende framework beschrijft welke competenties er in een IT-organisatie of -team nodig zijn. Het e-CF is als volgt opgebouwd:

  • Er zijn 5 competentiegebieden: Plan, Build, Run, Enable en Manage.
  • Verdeeld over deze gebieden zijn er 40 ICT-competenties.
  • Elke competentie wordt gemeten en uitgedrukt in 1 van de 5 niveaus.
  • Aan elke competentie wordt een praktijkvoorbeeld gekoppeld waaruit het niveau blijkt.

Meer weten?

Elke professional is anders en vraagt om een op hem of haar afgestemde competentiescan. Weten wat we voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Neem via onderstaand reactieformulier contact op met Bramjan Mulder of bel hem op 030-6001521.

BJ.jpeg Neem contact op met Bramjan Mulder
Add Customer