Coaching

Een goede eerste indruk is goud waard. Een goede tweede en derde indruk ook. Maar wat maakt een indruk goed? Met meer dan 30 jaar ervaring, durven we te zeggen dat wij daar iets over weten. En die kennis dragen we graag over. We helpen u aan een onweerstaanbaar cv en als extra hulp wilt, coachen we u naar die droomopdracht.

Benieuwd of coaching iets voor u is? Neem vrijblijvend contact op met Lai-Mooi Missler of bel haar op 030-6001523.

Een geweldige eerste indruk

Voor een goed cv bestaat niet één vastomlijnd format. Wat voor u werkt, hoeft niet voor een ander te werken. Wij helpen u aan een perfect cv. Na inschrijving checken we uw cv op alle belangrijke punten. Daarbij kijken we goed naar het type opdrachtgevers en projecten waar u interesse in heeft. Samen zorgen we ervoor dat uw CV een opvallend goede indruk achterlaat.

Persoonlijke coaching

Hoe goed u ook bent, er zijn momenten dat het gewoon even niet lukt. Het overkomt de besten en kan met van alles te maken hebben. Lai-Mooi, onze coach, helpt u erachter te komen waar het aan ligt en gaat samen met u aan de slag om er weer uit te halen wat erin zit. Zij is gecertificeerd lid van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) We bieden verschillende coachingstrajecten aan. In een vrijblijvend intakegesprek komen we er samen achter aan welke hulp u het meeste heeft. De coaching stemmen we af op uw persoonlijke behoeften en kan er bijvoorbeeld zo uitzien:

  1. Loopbaantraject-coaching
    Wat wilt u nou echt? Voor sommigen is het een makkelijke vraag, maar lang niet voor iedereen. Pas als die vraag goed beantwoord is, kunt u gericht op zoek naar die droomopdracht. Samen komen we erachter wat u wilt en stippelen we een groeipad uit.

  2. Vind uw kracht
    Om beter te worden, moet u weten welke competenties u heeft en welke competenties u wilt hebben. Samen brengen we uw kwaliteiten in kaart. Waar liggen kansen en hoe kunt u die verzilveren?

  3. Breek de blokkade
    Iedereen kan in zijn of haar carrière te maken krijgen met belemmerende gedachten. ‘Kan ik dit wel?’, ‘Wil ik dit wel?’, ‘Waarom doe ik dit?’. Ga deze vragen niet uit de weg, ga ermee aan de slag!

Referenties

Wat andere professionals aan de coaching hadden Lai-Mooi is gecertificeerd coach en heeft de afgelopen jaren veel professionals geholpen. Een kleine greep uit hun reacties:

"Als categoriewinnaar van de FOTY Awards in 2016 won ik een training van IT-Staffing. Ik werd begeleid door Lai-Mooi. Lai-Mooi heeft een enthousiaste uitstraling en kan je helpen om complexe problemen creatief op te lossen. Zij houdt oplossingen simpel, zodat je deze direct toe kan passen. De samenwerking met Lai-Mooi heb ik als zeer prettig ervaren en ik raad haar zeker aan als persoonlijke coach." - Mitchel Austin

“Op het moment dat ik eigenlijk niet wist wat ik wilde en waar ik naar op zoek was, kwam ik in contact met Lai-Mooi.

Een gesprek waar ik totaal niet op voorbereid was maar dat precies op het juiste moment plaatsvond. Ze wist precies de kritische vragen te stellen waar ik behoefte aan had.” – Lorraine Odijk

“Lai-Mooi en haar collega’s hebben door goed samenspel een positieve bijdrage geleverd aan het marktklaar maken van mij als freelancer.” – David Orsel

“In April 2014 heb ik een kennismakingsgesprek gehad met Lai-Mooi. Zij nam uitgebreid de tijd voor mij en enkele dagen later ontving ik al een e-mail met feedback en een overzicht van mijn competenties. Lai-Mooi heeft mij ook ondersteund bij het optimaliseren van mijn cv. Dit alles heeft binnen twee maanden geresulteerd in een prachtige opdracht bij de Provincie Overijssel. Dank daarvoor!” – Judith Siebring

"Op een voorlichtingsavond van IT-Staffing voor startende freelancers hoorde ik van de mogelijkheid tot personal coaching. Ik had het idee dat ik moeilijk aan opdrachten kwam omdat ik intakegesprekken verkeerd aanpakte. Beoordelingen achteraf waren altijd goed, mijn probleem was binnenkomen. Ik besloot eens nader te informeren.
Tijdens het kennismakingsgesprek bleek er een klik te zijn met de coach, Lai-Mooi Missler, en ik besloot een coachingstraject te starten. Tijdens de coaching werd me een spiegel voorgehouden en dat was soms best confronterend. Er kwam veel meer naar boven dan alleen mijn gesprekstechniek. Ik werd ervan bewust gemaakt dat een hoop oud zeer ervoor zorgde dat ik op sommige momenten blokkeerde. Toen dat duidelijk was kon ik aan de slag hoe daar mee om te gaan. Want dat is wat de coaching betekent: je moet het zelf doen, je moet gemotiveerd zijn om er voor te gaan, en tijdens dat proces word je begeleid door de coach. Lai-Mooi heeft me gestimuleerd als ik dat nodig had, op een manier die voor mij werkte. Ik heb heel veel aan de coaching gehad, niet alleen ga ik gesprekken makkelijker in, maar in het algemeen ben ik minder bang om te fouten te maken, en dat alleen al geeft de rust die nodig is om een volgende stap te zetten." - Ton Verhulst