Coaching

Een goede eerste indruk is goud waard. Een goede tweede en derde indruk ook. Maar wat maakt een indruk goed? Met meer dan 30 jaar ervaring, durven we te zeggen dat wij daar iets over weten. En die kennis dragen we graag over. We helpen u aan een onweerstaanbaar cv en als u extra hulp nodig heeft, coachen we u naar die droomopdracht.

Een geweldige eerste indruk

Het is een cliché, maar daarom niet minder waar: die eerste indruk maak je maar één keer. Met een onderscheidend cv, in een gesprek of misschien wel door een vlammende elevator pitch. Hiervoor bestaat geen vastomlijnd format. Wat voor u werkt, hoeft niet voor een ander te werken.

Graag helpen wij uw eerste indruk perfect aan te laten sluiten op het type opdrachtgevers en projecten waar u interesse in heeft. Samen zorgen we ervoor dat uw cv, uw presentatie of elevatorpitch die geweldige eerste indruk maakt. Eén-op-één of in een specifieke training bestaande uit een aantal workshops.

Persoonlijke aandacht en direct contact met recruitment zorgt dat onze aanpak zeer effectief is. Onze deelnemers geven ons daarvoor bij evaluaties gemiddeld een 8!

Persoonlijke coaching

Hoe goed u ook bent, er zijn momenten dat het gewoon even niet lukt. Het overkomt de beste en kan met van alles te maken hebben. Onze coach Lai-Mooi Missler helpt u erachter te komen waar de eventuele blokkades zitten en gaat vervolgens samen met u aan de slag om de gewenste resultaten te bereiken.

Lai-Mooi is gecertificeerd lid van de NOBCO  (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en biedt verschillende coachingstrajecten aan. In een vrijblijvend intakegesprek stellen we in overleg vast welk traject voor u het meest geschikt is. Waarbij de coaching geheel op uw persoonlijke wensen en vragen wordt afgestemd, bijvoorbeeld als volgt: 

  1. Loopbaantraject-coaching
    Wat wil u nou echt? Voor sommigen is het een makkelijke vraag, maar lang niet voor iedereen. Pas als die vraag goed beantwoord is, kunt u gericht op zoek naar die droomopdracht. Samen komen we erachter wat u wilt en stippelen we een groeipad uit.

  2. Vind uw kracht
    Om beter te worden, moet u weten welke competenties u heeft en over welke competenties u wilt beschikken. Samen brengen we uw kwaliteiten in kaart. Waar liggen kansen en hoe kunt u die verzilveren?

  3. Breek met vastgeroeste patronen
    Iedereen kan in zijn of haar carrière te maken krijgen met belemmerende gedachten. ‘Kan ik dit wel?’, ‘Wil ik dit wel?’, ‘Waarom doe ik dit?’. We gaan deze vragen niet uit de weg, we gaan ermee aan de slag!

Referenties

Raymond Spronck vertelt hier hoe hij de coaching met Lai-Mooi heeft ervaren.Lees hier de uiteenlopende ervaringen terug van andere professionals die een coachingstraject met Lai-Mooi hebben doorlopen
.

Benieuwd of coaching iets voor u is? Neem geheel vrijblijvend contact op met Lai-Mooi Missler via onderstaand reactieformulier of bel haar op 06-46592110.

Lai-Mooi Missler.jpg Neem contact op met Lai-Mooi Missler
Add Customer