Talentpools

Wilt u Interim Professionals vinden, aantrekken en behouden in specifieke focusgebieden, of ze nu IT-vakinhoudelijk of branche-specifiek zijn? En wilt u flexibel zijn in personele capaciteit om snel te handelen als de business daarom vraagt?

Wij beheren talentpools, zodat u altijd Interim Professionals kunt inzetten als het nodig is.

Altijd de juiste professionals voor het werk

Eerst brengen we de verwachte vraag aan personele capaciteit in kaart, Daarbij kijken we meteen naar de benodigde competenties, drijfveren en persoonlijkheid. Na een analyse van de doelgroep aan Interim Professionals richten we een pool in met voldoende gekwalificeerde kandidaten om te voldoen aan de verwachte vraag. We beheren de relatie met de kandidaten en betrekken ze proactief bij uw organisatie. U kunt ze direct inzetten als de vraag er is.

Het grote voordeel van de talentpool? Schaalbaarheid. U kunt sneller en makkelijker inspelen op een veranderende vraag naar personele capaciteit. Met de pool bent u altijd verzekerd van een kwalitatief en flexibel aanbod Interim Professionals.

Meer informatie over Talentpools?

Graag vertellen we u meer over de voordelen van Talentpools. Neem hiervoor contact op met John Schipper via onderstaand reactieformulier of telefonisch 030-6001564!

John Schipper.jpg Neem contact op met John Schipper
Add Customer