Risk & Compliance consultant

U maakt graag gebruik van Interim Professionals, maar de wetgeving is sterk aan verandering onderhevig en er komt heel wat bij kijken. Er gelden strikte fiscale en juridische regels die bij het niet naleven ervan tot hoge boetes en navorderingen kunnen leiden.

Heeft door alle wetgeving moeite om door de bomen het bos te zien? Of u heeft onvoldoende kennis van wetgeving en juridische risico’s bij de inzet van zelfstandigen? Met onze juridische adviesdienst helpen wij u om die risico’s uit te sluiten, zodat u met een gerust hart gebruik kunt blijven maken van de innovatieve kennis van Interim Professionals.

Altijd op de hoogte van de actuele wetgeving

Als adviseur brengen we samen met u alle fiscale en juridische aspecten in kaart die komen kijken bij de inzet van Interim Professionals. Hierbij kunt u denken aan de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (WDBA), Wet Keten Aansprakelijkheid (WKA) of Wet Werk en Zekerheid (WWZ). Wij zijn op de hoogte van de laatste stand van zaken en voeren op regelmatige basis overleg in politiek Den Haag en met De Belastingdienst, en de uitkomsten delen we graag met u.

Quickscan: uw professionals onder de loep

Met onze quickscan nemen we uw huidige interim professionals onder de loep. We beoordelen de huidige situatie en stellen vast of u risico loopt. We doen voorstellen om eventueel vastgestelde risico's te vermijden en begeleiden u bij de uitvoering van de voorgestelde verbeteringen. Deze quickscan kunnen we periodiek voor u uitvoeren zodat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst risico’s kunt vermijden.

Meer informatie?

Wilt u weten hoe u de beste mensen voor uw organisatie kan laten werken? Neem contact op met Arno Pronk via onderstaand formulier of bel hem op 06-53953820.

Arno Pronk profiel foto.png Neem contact op met Arno Pronk
Add Customer