Recruitment

Zoekt u een Interim Professional om uw project te bemannen, verloop op te vangen of tijdelijk verzuim van een collega op te lossen? Of heeft u tijdelijk deskundige expertise nodig die u zelf niet in huis heeft?

Met onze Recruitmentservice zoeken en vinden wij de juiste interim professional voor u. Zodat beschikt u altijd on-demand over flexibele en deskundige professionals met een frisse en onafhankelijke blik op hun vakgebied.

Een CV zegt niet alles

U wilt de beste match en dat gaat verder dan een CV. U wilt iemand die echt past bij uw organisatie, die betrokken is, gemotiveerd en zich makkelijk aanpast. Wij kijken daarom verder dan alleen ervaring en expertise. Competenties, persoonlijkheid en juiste drijfveren zijn net zo belangrijk. En die toetsen wij voor u. Zo krijgt u altijd de Interim Professional die het resultaat behaalt dat u voor ogen heeft.

Proces

Zoekt u een Interim Professional voor de invulling van een opdracht? Wij helpen u graag. Dankzij ons grote netwerk hebben wij contact met tienduizenden gekwalificeerde professionals. Wij zetten onze persoonlijke expertise en innovatieve technologie in om de beste match hieruit te selecteren. Benieuwd hoe we werken?

 

1. Opstellen

Wij gaan allereerst met u om tafel om vast te stellen wat uw vraag precies is. Daardoor weten we precies wie u zoekt. We definiëren de harde en zachte eisen die u stelt aan de kandidaten voor uw opdracht. Als u al een vacaturetekst heeft voor de aanvraag, kunt u die naar ons toesturen. U geeft aan welke regels er gelden rondom het tarief waarop de professional zich mag aanbieden. Wij zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

2. Zoeken

We zoeken op 3 manieren naar de beste professionals voor uw aanvraag. Ten eerste kijken we in onze eigen database, waar de profielen van tienduizenden professionals in staan. Ten tweede nemen we contact op met de 750 leveranciers waar wij mee samenwerken. Deze bedrijven hebben zelf mensen in dienst die wij kunnen matchen met uw opdracht. Ten derde zetten we de opdracht open op onze website, onze social media-kanalen en externe websites. We nodigen professionals daarin uit om een aanbieding in te dienen voor uw opdracht.

3. Matchen

Matchen is mensenwerk. Daarom nemen onze recruiters persoonlijk contact op met de meest geschikte professionals. Ze selecteren hun profielen door cv’s en competenties te vergelijken met uw aanvraag. We gebruiken hiervoor bijvoorbeeld onze e-CF-competentiescan. In een persoonlijk gesprek met de professional lichten we uw opdracht uitgebreid toe. We kijken daarbij ook goed naar de persoonlijke klik tussen de kandidaat en de cultuur binnen uw organisatie.

4. Selecteren

Wij bieden u altijd meerdere opties aan: de beste 2 of 3 kandidaten stellen we aan u voor. U bepaalt aan de hand van de cv’s en aanvullende informatie welke professionals u uitnodigt voor een gesprek. Heeft u na de gesprekken een beslissing genomen? Dan nemen wij contact op met de kandidaat en zorgen regelen we alles zo snel mogelijk.

5. Starten

U krijgt van ons alle documenten van de professional. Na het tekenen is de professional klaar om voor u aan de slag te gaan. Wij geven namens u alle informatie door die de professional nodig heeft op zijn eerste dag. In tussentijdse evaluaties bespreken we met u de invulling van de opdracht en helpen wij u als het nodig is. Wij betalen de freelancers binnen 30 dagen en leveranciers binnen 45 dagen.

Contact opnemen

Wilt u weten hoe u de beste mensen voor uw organisatie kan laten werken? Neem dan contact op met Arno Pronk via onderstaand formulier of bel hem op 030-6001530.

Arno Pronk profiel foto.png Neem contact op met Arno Pronk
Add Customer