Payrolling

Met tijdelijke medewerkers haalt u kwaliteit, kennis en zekerheid in huis. Maar ook verantwoordelijkheden, zoals een administratie en aansprakelijkheid. Hiervoor kunt u bij veel partijen terecht die u een traditionele payrolling service aanbieden. Wij geven deze service een eigen(tijdse) invulling met de dienstverlening vanuit ons label KwiiK. Een onderscheidende dienstverlening die veel verder gaat dan alleen het overnemen van het juridisch werkgeverschap voor een beperkte duur van maximaal 2 jaar, zoals dat bij de traditionele ‘payrolling’ het geval is.

KwiiK

In sommige gevallen kan een professional niet als zelfstandige worden ingezet. Bijvoorbeeld door de aard van de opdracht of de achtergrond van de professional. KwiiK neemt in die gevallen de betreffende professional zelf (tijdelijk) in dienst waardoor u als werkgever geen arbeidsrechtelijke verplichtingen heeft maar wel profiteert van een externe inzet.

  • U heeft geen arbeidsrechtelijke risico's.
  • U betaalt niet door bij ziekte, wij wel.
  • Wij regelen de administratie.

Maar onze dienstverlening houdt daar als gezegd niet op. Met bijvoorbeeld werving en selectie en persoonlijke doorontwikkeling van (uw) professionals. En extra mogelijkheden wat betreft de duur van een inzet: uw professional kan bij u blijven werken, ook ná de wettelijke maximale looptijd. Zo bent u met KwiiK verzekerd van continuïteit zonder zorgen en risico’s. Kijk voor een compleet overzicht van de dienstverlening op www.kwiik.nl.

NEN-gecertificeerd

KwiiK is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en is NEN 4400 gecertificeerd.

Meer informatie?

Benieuwd? Meer weten? Neem contact op met Mirjam van der Gun via onderstaand formulier of bel haar op 030-6001512.

Mirjam.jpg Neem contact op met Mirjam van der Gun
Add Customer