Payrolling

Met tijdelijke medewerkers haalt u kwaliteit, kennis en zekerheid in huis. Helaas horen hier ook risico’s en een administratieve last bij. Onze payrolling service biedt u een flexibele, veilige oplossing waardoor uw professional zorgeloos aan de slag kan. Wij nemen u de administratie en risico’s uit handen, zodat u daar geen zorgen over heeft.

Wat is payrolling?

Bij payrolling draagt u het juridisch werkgeverschap aan ons over: wij zetten uw professional bij ons op de payroll. Wij betalen de nettosalarissen, loonbelasting en de premies voor sociale verzekeringen en pensioen. Bovendien dekken wij de risico’s af die horen bij het zelf inhuren van externen, bijvoorbeeld financiële verplichtingen bij langdurige ziekte. 

  • U heeft geen arbeidsrechtelijke risico's
  • U betaalt niet door bij ziekte, wij wel
  • Wij regelen de administratie

Hoe werkt payrolling?

U heeft zelf al de juiste persoon gevonden voor uw opdracht? Dan schakelt u ons in om de contracten te regelen. Zoekt u naar professionals die het beste bij de opdracht en uw organisatie passen? Dan helpen wij u met het vinden van de juiste persoon. Bekijk onze pagina over recruitment voor meer informatie. 

IT-Agency: ons eigen payrollingbureau

IT-Agency is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en is NEN 4400 gecertificeerd. Dat betekent dat wij een veilige oplossing kunnen bieden voor freelance professionals die een tijdelijke arbeidsovereenkomst willen.

Contact opnemen

Wilt u weten hoe u de beste mensen op payrollbasis voor uw organisatie kan laten werken, neem contact op met Frank Potuijt of bel hem op 030-6001513.