Payrolling

Met tijdelijke medewerkers haalt u kwaliteit, kennis en zekerheid in huis. Maar daarbij hoort ook een administratie en aansprakelijkheid. Onze payrolling service biedt u een flexibele, veilige oplossing waardoor uw professional zorgeloos aan de slag kan. Wij nemen u de administratie en risico’s uit handen, zodat u daar geen zorgen over heeft. Bijzonder aan onze dienstverlening is dat dit niet beperkt hoeft te blijven tot de bekende twee jaar!

Wat is payrolling?

Bij payrolling draagt u het juridisch werkgeverschap aan ons over: we zetten uw professional bij ons op de ‘payroll’. Wij betalen het netto salaris, loonbelasting en de premies voor sociale verzekeringen en pensioen. Bovendien dekken wij de risico’s af die horen bij het zelf inhuren van externen, bijvoorbeeld financiële verplichtingen bij langdurige ziekte. Op een rijtje:

  • U heeft geen arbeidsrechtelijke risico's
  • U betaalt niet door bij ziekte, wij wel
  • Wij regelen de administratie

Hoe werkt payrolling?

U heeft zelf al de juiste persoon gevonden voor uw opdracht? Dan schakelt u ons in om de contracten te regelen. Zoekt u naar professionals die het beste bij de opdracht en uw organisatie passen? Dan helpen wij u met het vinden van de juiste persoon. Ga naar onze pagina over recruitment voor meer informatie.

IT-Agency: ons eigen payrollingbureau

In sommige gevallen kan de professional niet als zelfstandige worden ingezet. Bijvoorbeeld door de aard van de opdracht of de achtergrond van de professional. De Staffing Groep neemt in die gevallen de betreffende professional zelf (tijdelijk) in dienst.

Om dit binnen wettelijke kaders te faciliteren hebben we een eigen verloningsorganisatie opgezet: IT-Agency B.V. is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en is NEN 4400 gecertificeerd.

De maximale looptijd van contracten bedraagt normaliter twee jaar. De NBBU-cao biedt hier echter extra mogelijkheden: uw professional kan bij u blijven werken, ook ná de wettelijke maximale looptijd. Zo bent u met IT-Agency Zekerheid verzekerd van continuïteit zonder zorgen en risico’s.

Contact opnemen

Vragen? Meer informatie? Neem contact op met Mirjam van der Gun via onderstaand formulier of bel haar op 030-6001512.

Mirjam.jpg Neem contact op met Mirjam van der Gun
Add Customer