Mobility solutions

Wilt u beschikken over succesvolle en flexibel inzetbare medewerkers met specifieke competenties? Medewerkers die de organisatie verder helpen, innovaties doorvoeren, ook als de koers van de onderneming wijzigt? Soms voldoen niet alle medewerkers aan de eisen, om wat voor reden dan ook. Met als gevolg boventalligheid, oplopende personeelskosten, ontevreden medewerkers, en achterblijvende realisatie van ondernemingsdoelen. Wij helpen u aan een duurzame oplossing, zowel voor uw organisatie als voor uw medewerkers.

Met onze Mobiliteitsoplossing helpen wij u om op een verantwoorde manier boventallige medewerkers te begeleiden naar een carrière buiten uw organisatie. Zo kunt u focus behouden op uw kernactiviteiten, maar zorgt u wel op een verantwoorde manier voor uw medewerkers.

Begeleiding naar zelfstandigheid

Met onze Mobiliteitsoplossing brengen we de mobiliteit van boventallige medewerkers in kaart. Daarbij kijken we naar aanwezige en ontwikkelbare competenties en bieden we actieve ondersteuning in de coaching en het profileren van medewerkers in de arbeidsmarkt. We zoeken naar tijdelijke opdrachten en begeleiden de medewerker desgewenst naar zelfstandig ondernemerschap.

Zo kunt u de interne mobiliteit in uw organisatie verhogen. Tevens worden personeelskosten teruggebracht. Uiteraard doen wij dat op een verantwoorde wijze, die past bij het imago van een goede werkgever. Het belang van de medewerker staat bij ons hoog in het vaandel.

Meer informatie over mobility solutions?

Graag vertellen we u alles over onze kijk op mobiliteit, neem via onderstaand reactieformulier contact op met Arjan Pronk of bel hem op 030-6001551.

Arjan.jpg Neem contact op met Arjan Pronk
Add Customer