Managed Services Providing (MSP)

Interim Professionals zijn vaak ideaal, maar de administratieve taken omtrent hun inzet zijn veelomvattend, tijdrovend, risicovol en kostbaar. Zeker als de volumes van inhuur toenemen. Soms heeft u daar geen tijd voor of heeft u het gevoel geen controle te hebben. Of u weet niet goed hoe u een optimaal inhuurproces inricht. Een inhuurproces dat kosten bespaart, risico’s uitsluit en overzicht geeft.

Als Managed Service Provider (MSP) nemen wij uw gehele inhuurproces uit handen. U heeft geen omkijken naar leveranciers, contractering, facturatie en urenverantwoording: wij regelen en begeleiden alles voor u.

U behoudt de regie

Als Managed Service Provider (MSP) zorgen we ervoor dat u de regie heeft, zonder te veel operationele belasting. Wij optimaliseren en beheren uw inhuurproces, zodat u uw aandacht op de business kunt richten. Wij zorgen voor recruitment, nemen de administratieve taken uit handen, realiseren kostenbesparing en sluiten risico’s uit.

Real-time inzicht

Met ons Workforce Management Systeem bieden we u real-time inzicht in het inhuurproces. U heeft elk moment van de dag toegang tot aanvragen, aanbiedingen, contracten, documenten, tijdsregistratie en facturatie. Bovendien kunt u de prestaties van leveranciers continu monitoren dankzij onze uitgebreide managementrapportages. Met één druk op de knop weet u hoe u ervoor staat en of u moet bijsturen. Wij adviseren u en nemen de regie voor u in handen.

Marktwerking

Als Master Vendor zorgen wij voor gezonde marktwerking in recruitment. Wij ontsluiten de markt van leveranciers en Interim Professionals en zoeken actief mee naar de juiste professionals. Zo vergroten we uw kans op voldoende kwalitatief hoogwaardige professionals. U wordt daarbij niet geconfronteerd met alle verschillende schakels in de keten van leveranciers, en kosten en risico’s blijven op deze manier beperkt.

Wilt u meer weten over een MSP-oplossing?

Neem hiervoor contract op met Arno Pronk, of bel hem op 06-53953820.