ICT competence scan

Uw ICT-team kan pas écht excelleren als teamleden over de juiste competenties beschikken. Logisch, maar het is niet altijd makkelijk om in kaart te brengen welke ICT-competenties aanwezig zijn in uw team en op welk niveau.

Met onze ICT competentiescan brengen wij de potentie van uw team in kaart en laten we zien hoe uw medewerkers nog verder ontwikkeld kunnen worden. Wij adviseren u en helpen om het ideale team samen te stellen. Zo kunt u met een gerust hart medewerkers inzetten met de zekerheid van de juiste teamresultaten.

Het internationaal erkende e-CF-model

De ICT-competentiescan is ontwikkeld op basis van het European e-Competence Framework (e-CF). Dit internationaal erkende ICT-competentiemodel beschrijft welke competenties er in een IT-organisatie of -team aanwezig zijn. Het bestaat uit 5 competentiegebieden en 40 ICT-competenties, uitgedrukt in verschillende niveaus. De ICT-competentiescan geeft u antwoorden. Het helpt u bij het samenstellen van de juiste teams en het vinden van ICT-professionals met de juiste competenties. Zo bent u u altijd voorbereid op de technologische uitdagingen die voor u liggen.

Meer weten over competentiescans?

Elke professional is anders en vraagt om een op hem of haar afgestemde competentiescan. Wilt u weten wat we voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Bramjan Mulder of bel hem op 030-6001521.

BJ.jpeg Neem contact op met Bramjan Mulder
Add Customer