Digital Fitness

Optimaal gebruik maken van de kansen die de voortschrijdende technologie biedt

De digitalisering van onze samenleving gaat razendsnel. Informatietechnologie is al lang niet meer iets van alleen IT-specialisten. ICT is alom aanwezig en ongetwijfeld een integraal onderdeel van uw primaire bedrijfsprocessen. Als u daar met uw bedrijf optimaal van wil (blijven) profiteren moet u beschikken over een innovatieve en wendbare organisatie. Goede ideeën concreet kunnen maken. Bestaande processen optimaliseren. Initiatieven stimuleren en durven ontwikkelen. Een organisatie creëren waar ruimte is voor innovatie en verandering.

Daarvoor heeft u bekwame en gemotiveerde werknemers nodig. Werknemers die het potentieel hebben om dergelijke vernieuwingsprocessen in goede banen te leiden en optimaal in de organisatie te verankeren. Die nieuwe technologische mogelijkheden omarmen en denken in kansen.
Digital Fitness noemen wij dat: uw mensen en organisatie helpen optimaal gebruik te maken van de kansen die ontstaan door voortschrijdende digitalisering.

Maar hoe zorgt u daarvoor? Hoe faciliteert u een organisatie die open staat voor innovatiekracht en wendbaarheid? Hoe kunt u omgaan met weerstand die innovatie oproept en patronen en routines herkennen die deze tegenhouden? En hoe herkent u de medewerkers in uw organisatie die daarbij een (belangrijke) rol kunnen spelen?

Al vele jaren helpt De Staffing Groep klanten met het vinden van professionals voor de juiste plek. De kennis en ervaring die we daarbij hebben ontwikkeld bieden we speciaal voor onze klanten aan bij het verder ontwikkelen van individuen en teams. In onze aanpak ligt de focus op de ontwikkeling van competenties en talent, ingestoken op verschillende niveaus: competentieontwikkeling van medewerkers en teams enerzijds en ontwikkeling van de organisatie en leiderschap anderzijds. Zodat er meer ruimte ontstaat voor échte en persoonlijke innovatie.

Meer weten? Of gewoon eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Stuur een e-mail of bel me op 030-6001500.

Jeroen Kuijlen, Operationeel directeur, De Staffing Groep

https://www.linkedin.com/in/jeroenkuijlen/