Detacheren

Met de introductie van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) hebben we definitief afscheid genomen van payrolling als dienstverlening. Dat betekent natuurlijk niet dat we geen flexibele, veilige oplossing meer aanbieden om tijdelijke medewerkers aan te stellen. En zo op een flexibele en dynamische wijze over (aanvullende) kwaliteit, kennis en ervaring te kunnen beschikken. Sterker nog, detachering heeft binnen onze organisatie juist door de nieuwe wet- en regelgeving een bijzondere status gekregen. Waar wij een eigen(tijdse) invulling aan geven met de dienstverlening vanuit ons label KwiiK!

KwiiK

In sommige gevallen kan een professional niet als zelfstandige worden ingezet. Bijvoorbeeld door de aard van de opdracht of de achtergrond van de professional. KwiiK neemt in die gevallen de betreffende professional zelf (tijdelijk) in dienst waardoor u als werkgever geen arbeidsrechtelijke verplichtingen heeft maar wel profiteert van een externe inzet.

  • U heeft geen arbeidsrechtelijke risico's.
  • U betaalt niet door bij ziekte, wij wel.
  • Wij regelen de administratie.

Maar onze dienstverlening houdt daar als gezegd niet op. Met bijvoorbeeld werving en selectie en persoonlijke doorontwikkeling van (uw) professionals. En extra mogelijkheden wat betreft de duur van een inzet: uw professional kan bij u blijven werken, ook ná de wettelijke maximale looptijd. Zo bent u met KwiiK verzekerd van continuïteit zonder zorgen en risico’s. Kijk voor een compleet overzicht van de dienstverlening op www.kwiik.nl.

NEN-gecertificeerd

KwiiK is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en is NEN 4400 gecertificeerd.

Meer informatie?

Benieuwd? Meer weten? Neem contact op met Len Bouwman via onderstaand formulier of bel hem op 030-6001512.

Len Bouwman.jpg (1) Neem contact op met Len Bouwman
Add Customer