Coaching

Persoonlijk, onafhankelijk en dynamisch zijn uitgangspunten voor al onze activiteiten.

De mens is de basis van de organisatie. Coaching is van nature gericht op de persoon. Daarom is het een heel mooi instrument voor organisaties om het optimale uit hun medewerkers te halen. Of om te werken aan de intrinsieke motivatie van medewerkers binnen een team. Want zoals onze gecertificeerde NOBCO EIA-coach Lai-Mooi Missler het graag verwoord: ‘Goede zorg en aandacht voor medewerkers is essentieel voor iedere organisatie’.

Waar nodig scannen wij uw medewerkers op Drijfveren, Persoonlijkheidskenmerken of in 360 graden situaties. Dit kan de input zijn voor ontwikkeltrajecten, coaching of workshops. Want ook de dynamiek tussen personen is van belang. Vlotte communicatie, het goed geven en ontvangen van feedback en het goed afstemmen van de doelen kan een uitdaging zijn. Daarom dat naast coaching op persoon ook naar teamdynamiek gekeken kan worden. 

Benieuwd wat coaching voor uw organisatie kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Lai-Mooi Missler via onderstaand reactieformulier of bel haar op 030-6001523.

Lai-Mooi Missler.jpg Neem contact op met Lai-Mooi Missler
Add Customer