Blockchain

Behalve een infrastructuur voor cryptocurrencies als Bitcoin en Ether, biedt Blockchain ook een oplossing voor het gevalideerd afhandelen van een breed scala aan transacties via zogenaamde Smart Contracts. Veel organisaties als banken, energiebedrijven, overheden, zorginstellingen en zelfs Disney starten projecten om de kracht van Blockchain te onderzoeken en toe te passen binnen hun strategie.

IT-Staffing is overtuigd van de toekomst van Blockchain en Smart Contracts, maar stelt ook vast dat de mogelijkheden die Blockchain biedt nog onvoldoende verkend worden. Dit wordt verstrekt doordat gedegen technisch-inhoudelijke kennis veelal ontbreekt. Zeker met het oog op de benodigde kennis en capaciteit voor toekomstige projecten is het van belang hier nu op te anticiperen.

Expertise en capaciteit kunnen wij vanzelfsprekend leveren met de inzet van (Blockchain)professionals. Maar om de mogelijkheden van deze nieuwe technieken in uw organisatie te incorporeren bieden we ook gerichte cursussen aan, op verschillende niveaus: van korte introductie trainingen voor vaste medewerkers tot en met zeer specifieke opleidingen inclusief een erkend certificaat voor de ontwikkelaars en mensen met voldoende kennis van moderne IT-infrastructuren. Voor deze opleidingstrajecten werken we samen met de Blockchain-specialisten van Dapp.design en de lesstof van B9Labs.

Ook benieuwd naar wat Blockchain voor uw organisatie kan (gaan) betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Tijl van der Linden, stuur een e-mail of bel 06-11018490.