Techniek Opdrachten

Het aantal mensen werkzaam in een technisch beroep is de laatste jaren enorm gestegen. En dat is niet vreemd. Enerzijds omdat de vraag naar technisch geschoolde professionals continue groeit. Maar anderzijds ook omdat de techniek door allerlei ontwikkelingen is uitgegroeid tot een creatief, uitdagend, veelzijdig en essentieel vakgebied. Met uitdagingen op een heel breed niveau.

Door de klimaatambities zal de vraag naar technisch personeel alleen maar verder toenemen. UWV heeft recent onderzoek gedaan naar deze beroepen, de zogenaamde ‘Klimaatbanen’ en hun werkzaamheden, kennis en competenties.

Bekijk Techniek Opdrachten


Onbenutte kansen
Onze overtuiging is dat deze tegenstelling veroorzaakt wordt door onvoldoende kennis van zaken. Van de werk- en opdrachtgevers die vanuit hun vraag niet altijd een reëel beeld hebben van de mogelijkheden én onmogelijkheden om potentiële werknemers te werven en te behouden. Maar vooral ook van de professional, de werknemer, die zijn of haar eigen mogelijkheden vaak onderschat. En daarmee zichzelf ook de kansen op een succesvolle carrière in de techniek ontzegt.

Want het aanbod van opdrachten en vacatures is groot en divers. Van energie tot bouw en civiel, van waterschappen, olie en gas tot industriële ICT. Maar ook met haast oneindig veel rollen, uiteenlopend van engineers, werkvoorbereiders, uitvoerders en bodemdeskundigen tot specifieke projectleiders en -managers.


Techniekteam
Volop kans dus op ieder niveau. Dat zien wij ook aan de uitdagende opdrachten die we bemiddelen en aan de aansprekende opdrachtgevers die daarachter zitten. Daarom hebben wij binnen onze organisatie een specifiek Techniek-team dat zich bezighoudt met jouw vragen en wensen op het gebied van opleiding, ervaring en bijbehorende mogelijkheden en perspectieven.


Jouw verhaal, jouw succes

Benieuwd naar jouw kansen in de booming wereld van de techniek? Bekijk hier de openstaande opdrachten of stel een opdrachtalert in zodat je zeker weet dat je niets mist!

Vragen, opmerkingen? Of maak je graag vrijblijvend een afspraak? Vul dan onderstaand reactieformulier in. We helpen heel graag!

Jeroen Kuiper.jpg Neem contact op met Jeroen Kuiper
Add Customer