Enterprise Information & Digital Transformation

Enterprise Information & Digital Transformation is een sterk groeiend vakgebied waarin naast bijzondere kennis en ervaring, juist moderne technologieën bedrijven helpen een informatie-gedreven digitale toekomst in te gaan. De Staffing Groep heeft dit vroegtijdig onderkent en bouwt samen met haar partner UnitedXperts al geruime tijd aan een sterk groeiende Talentpool met EI&DT-experts.

Bent u zelfstandig professional en op zoek naar een mooie Enterprise Information (EI) - of Digital Transformation (DT) - opdracht? Wij werken voor vooraanstaande organisaties uit het bedrijfsleven en de overheid. Hun EI&DT-opdrachten zijn stuk voor stuk uitdagend.

Reageren op een opdracht is heel gemakkelijk. Uw gegevens komen bij ons in het systeem terecht en wij kijken of het inderdaad een perfecte match is. Denken wij ook dat de EI&DT-opdracht iets voor u is, dan brengen we u in contact met de werkgever. Klikt het? Dan regelen wij alle administratieve en juridische zaken en kunt u aan de slag. Meer weten of direct reageren? Op de overzichtspagina vindt u al onze EI&DT-opdrachten. U kunt direct reageren. Meer weten? Neem dan contact met Benedict Bohm. Onze partner UnitedXperts zal vervolgens met u uw “EI&DT”-profiel opstellen.

Over UnitedXperts. UnitedXperts brengt (Enterprise) Information Management professionals bij elkaar. Ervaren, maar ook beginnende IT’ers. Zelfstandigen én medewerkers in vaste dienst bij organisatie. Om van elkaar te leren, te coachen, inspiratie op te doen, artikelen te delen en ideeën uit te wisselen. Digitaal in ‘Special Interest Groups’, maar ook met opleidingen, accreditatie, congressen en workshops. Vanuit onze community ondersteunt UnitedXperts aangesloten organisaties tevens bij het vinden van geschikte kandidaten voor hun uniek samengestelde flexibele kennisschil. Zodoende helpen wij ook zelfstandig werkende professionals aan uitdagende werkzaamheden. Wilt u meer weten over UnitedXperts en haar EIM-campus? Bezoek dan de EIM-campus en lees de voordelen van registreren en participeren