VNG GGI Veilig

De digitalisering van onze samenleving biedt ons allen heel veel kansen, maar helaas ook de nodige bedreigingen. Digitale weerbaarheid is daarom een erg actueel en belangrijk onderwerp. We berichtten hier al eerder over op onze site naar aanleiding van een oproep van de Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid.

Ook in ons vakgebied is het beveiligen van data van essentieel belang. Persoonsgegevens vormen immers een onlosmakelijk onderdeel van onze data. De Staffing Groep gebruikt daarom de internationale norm ISO 27001 als kapstok voor de inrichting van de AVG. Hiermee gaan we in onze informatiebeveiliging duidelijk een stap verder dan de wettelijk vastgestelde kaders en zijn we onderscheidend binnen onze sector.
Bijeenkomst Informatieveiligheid en privacy

Bezoek de informatiebijeenkomst Informatieveiligheid en privacy, donderdag 7 november verzorgd door IP-zorg in Dynahouse Nieuwegein. Klik hier voor het programma en/of om u (vrijblijvend en kosteloos) aan te melden.


We zijn erg blij deze expertise in te mogen zetten voor de Nederlandse gemeenten. Neem daarvoor direct contact op met Tamara Verbruggen (Lead Recruitment) via 06-83142647. 

Heeft u nog vragen stel deze dan aan Gitte van Polanen Petel (Client Management VVG GGI Veilig) via onderstaand reactieformulier of bel haar direct: 06-52068743.

Gitte.jpg Neem contact op met Gitte van Polanen Petel
Add Customer