Opdrachten in de bij Rijksoverheid en Lokale overheid

Digitalisering is de rode draad door vele overheidsprojecten. Wij zien dat organisaties binnen de Rijksoverheid en lokale overheid hard werken aan bijvoorbeeld cloudontwikkeling, cybersecurity en biometrie. Door externe professionals in te huren, brengt u een bron van kennis en kunde in uw project. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk kunnen wij helpen met het vinden van de juiste mensen.

Typen opdrachten

We leveren binnen de Rijksoverheid en lokale overheid vooral architecten, developers, test engineers en projectmanagers. Deze professionals hebben zeer uiteenlopende kennisgebieden, zoals: Devops, Nora, Marij, Sharepoint, BizTalk, Angular, Alfresco, Planon, SAP CRM, CRM Dynamics, CISSP, Oracle Suite en Drupal. We werken succesvol samen met verschillende ministeries, de Dienst Uitvoering Onderwijs en de Rechtspraak.

De juiste match van organisatie en professionals

Door onze jarenlange ervaring weten overheidsorganisaties dat ze aan ons een betrouwbare partner met veel kennis hebben. Wij zijn preferred supplier van interim-professionals voor verschillende bestuursorganen, ministeries, gemeenten en provincies. Door nauw samen te werken weten we wat er speelt en kunnen we u snel en goed aanbieden. Met succes, want eind 2016 waren er ruim 1500 professionals via ons werkzaam binnen de overheidssector.

Onze kracht

Dankzij onze jarenlange ervaring met het leveren van flexibele professionals hebben we een netwerk opgebouwd van tienduizenden mensen. We kunnen daardoor op elke plek in het land voor elk type opdracht een passende oplossing leveren. We passen onze dienstverlening aan op uw situatie.

Het vinden van de juiste professional is mensenwerk. Daarom hechten we veel waarde aan persoonlijk contact tijdens het gehele traject, zowel met u als met de professional. Door regelmatige bezoeken weten we wat er speelt en hoe we u kunnen helpen. We zijn open over onze tarieven en marges, wat bijdraagt aan het wederzijds vertrouwen en een constructieve onderhandeling.

Contact opnemen of opdracht plaatsen

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen op het gebied van tijdelijke professionals? Neem gerust contact op met Ronald Hazenkamp of bel hem op 030-6001545.

Of plaats direct een opdracht op onze website.