Opdrachten in de sector Retail

Verandering is aan de orde van de dag in de retail. Consumenten willen 's avonds vanaf de bank kunnen bestellen, en verwachten dat hun product de volgende dag wordt geleverd. Achter dit proces zitten duizenden geautomatiseerde handelingen. De technologische ontwikkeling in deze sector gaat met een hoog tempo. Wij helpen u met het in huis halen van de juiste kennis en expertise om de concurrentie een stap voor te blijven.

Typen opdrachten

De vraagstukken waar wij professionals voor leveren, spelen zich vooral af in de warehouse-omgeving. Door applicaties en processen aan elkaar te koppelen, of te vervangen door nieuwe technologie, kan de efficiëntie worden verhoogd. Wij leveren ontwikkelaars, consultants en projectmanagers die hierbij helpen. Zij hebben kennis van warehouse management- en ERP-systemen als SAP en Oracle.

De juiste match van organisatie en professional

Wij vinden voor u de juiste professionals, met kennis van herbouw of nieuwbouw van functionaliteiten. Zij zien een totaalplaatje van de toekomstige oplossing voor zich. Daardoor kunnen zij u goed helpen in elke fase van het proces. Belangrijk vinden wij ook dat professionals kennis hebben van de sector. Daarnaast letten we goed op een match tussen de persoonlijkheid van de freelancer en de cultuur van uw organisatie.

Onze kracht

De professionals die actief zijn binnen deze sector zijn schaars. Onze client managers en recruiters werken al langere tijd voor retail-organisaties en hebben een goed netwerk opgebouwd. Daardoor kunnen wij u snel en goed helpen bij uw aanvraag voor een externe professional. Heeft u een inschatting nodig van de toekomstige behoefte aan kennis? Ook daarbij helpen wij u graag. Onze werkwijze wordt positief ontvangen door klanten en professionals. In onze samenwerking stellen we persoonlijk contact centraal. Door regelmatige bezoeken zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Zo weten we precies hoe we u het beste kunnen helpen. Daarnaast zijn we open over marges en tarieven. Dit draagt bij aan wederzijds vertrouwen en een succesvolle samenwerking.

Opdracht plaatsen

Neem via onderstaand formulier contact op met Arno Pronk als u meer wilt weten over onze diensten.

Wilt u direct een opdracht plaatsen? Dat kan op onze website

Arno Pronk profiel foto.png Neem contact op met Arno Pronk
Add Customer