Opdrachten in de sector Educatie en Onderwijs

De onderwijssector ontwikkelt zich razendsnel. Goede marktkennis, het aantrekken van toptalent en een internationale focus zijn cruciaal om een onderwijsinstelling van formaat te worden of te blijven. Maar dat gaat niet vanzelf. Constante innovatie is essentieel, de sector moet zich bij wijze van spreken zelf gedragen als ‘intelligente organisatie’.

Veranderende marktomstandigheden
Thuiswerken, online onderwijs, Blended Learning en assisteren bij meerjarige, strategische huisvestingsplannen. Allemaal actuele thema’s waar weer nieuwe processen en werkwijzen bij horen. Maar om hiermee op een efficiënte wijze aan de slag te gaan moeten ook de administratieve- en kernprocessen, strategie en in het bijzonder klantgerichtheid (CRM) goed op orde zijn.

Kennis en ervaring
Voor dit alles is specifieke kennis en ervaring nodig op het gebied van performance management, workflow management en Business Intelligence. Kennis en ervaring die lang niet altijd binnen de organisatie beschikbaar is. Onze professionals helpen graag met reageren op die veranderende marktomstandigheden. Door advisering en implementatie van de juiste processen en werkwijzen die horen bij dergelijke innovaties. 

Type opdrachten
Het mag duidelijk zijn, de expertise van onze professionals bestaat niet zozeer uit lesgeven of schoolmanagement maar juist uit de ondersteuning en bedrijfsvoering: het ondersteunend personeel. Denk daarbij aan opdrachten binnen de vakgebieden IT, Security & Privacy, HR, Communicatie, Finance, Legal en Facilitair Management.

Klik hier voor een beknopt overzicht van de meest voorkomende thema’s binnen deze ondersteunende dienstverlening.

Jarenlange ervaring
Dankzij onze jarenlange ervaring met het matchen van vraag en aanbod binnen de onderwijssector hebben we een uitgebreid netwerk van enerzijds onderwijsinstellingen en anderzijds professionals uit verschillende vakgebieden opgebouwd. Wij kennen overal in het land de beste mensen voor uiteenlopende opdrachten, specifiek voor deze branche.

Vragen, opmerkingen of maak je graag vrijblijvend een afspraak? Vul dan onderstaand reactieformulier in. Of stuur direct een berichtje naar (een van de leden van) ons Team Educatie en Onderwijs. We helpen heel graag!

Martin Westerhof.jpg Neem contact op met Martin Westerhof
Add Customer