Opdrachten in de sector Olie en Gas

Door slinkende olie- en gasvoorraden en de overgang naar nieuwe energiebronnen is de sector Olie en Gas voortdurend in beweging. De vraag naar groene energie neemt toe: zelfs de grootste olieproducenten werken mee aan duurzame initiatieven als windmolenparken. Deze ontwikkelingen vragen om mensen met kennis van zaken. Wij kunnen u helpen met het vinden van professionals die het verschil maken tussen u en uw concurrenten.

Typen opdrachten

We werken veel samen met grote, internationale organisaties die de nieuwste technologie omarmen. Vooral op het gebied van security is veel vraag naar externe professionals. Wij detacheren SAP- en testconsultants, securityexperts, projectmanagers, PMO-specialisten, support engineers en werkplekbeheerders.

De juiste match van organisatie en professional

De match tussen uw organisatiecultuur en het karakter van de professional is belangrijk. Uit ervaring binnen de sector weten we dat de complexiteit van de organisatie en de business vragen om een flink inwerktraject. Een langere inhuurperiode van 2 tot 3 jaar komt daardoor vaak voor. Bovendien huren onze klanten dezelfde professional vaak opnieuw in na een succesvolle samenwerking. Daardoor zoeken we naar mensen die perfect passen binnen uw organisatie.

Onze kracht

Door ons grote netwerk van professionals kennen we op elke plek in het land de beste mensen voor de meest uiteenlopende opdrachten. In onze talentpool verzamelen we mensen van wie we door ervaring weten dat ze goed zijn in hun werk. Met trainingen houden onze recruiters hun branchekennis op peil, zodat ze weten op welke vraag ze moeten anticiperen. Onze klanten en de mensen die we plaatsen zijn blij met onze werkwijze. We stellen persoonlijk contact centraal en gaan langs bij onze klanten en professionals. Zo weten we precies hoe we het beste kunnen helpen en werken we aan een solide, lange termijn-relatie. Over onze tarieven en marges zijn we transparant. Dat maakt de samenwerking aangenamer en het wederzijds vertrouwen een stuk groter.

Contact opnemen of opdracht plaatsen

Plaats hier direct uw opdracht op onze website.

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie? Neem dan via onderstaand formulier contact op met Marjan Meulendijks of bel haar op 030-6001500.

Marjan Meulendijks.jpeg Neem contact op met Marjan Meulendijks
Add Customer