Opdrachten in de sector Industrie

Onze klanten binnen de sector industrie zetten grootschalig in op consolidatie. Ze bekijken nauwkeurige welke besparingen en winsten er binnen hun supply chain behaald kunnen worden. Dat betekent vaak dat inkooptaken worden gecentraliseerd. In fabrieken gaat de automatisering verder. Bijvoorbeeld door het gebruik van Big Data, waarmee storingen aan apparatuur ver van tevoren in kaart worden gebracht. Om dit in goede banen te leiden, zijn mensen nodig met de juiste IT-achtergrond en kennis van bedrijfsprocessen nodig. Heeft u behoefte aan tijdelijke professionals? Wij helpen u graag verder.

Typen opdrachten

Door de complexiteit van hun business en IT-oplossingen, centraliseren onze klanten hun systemen steeds verder. De consultants en projectmanagers die wij leveren, vertalen de functionele behoefte naar een duidelijk ontwerp voor de te maken oplossing. Deze professionals hebben vaak diepgaande kennis van ERP-systemen als SAP, JD-Edwards en Navision.

De juiste match van organisatie en professional

De industriële bedrijven waar wij professionals aan leveren zijn complex. Ze gebruiken ingewikkelde processen en procedures, en bovendien is de business op zich al gecompliceerd. Dit vergt een hoop inspanning en kennis van de personen die hierbij betrokken zijn. Wij letten bij het selecteren van professionals daarom niet alleen op het juiste niveau van kennis en ervaring. Een match tussen persoonlijkheid en de cultuur van uw organisatie vinden we minstens zo belangrijk. 

Onze kracht

Al jaren werken we samen met bedrijven binnen de industriële sector. Door hun inhoudelijke kennis zijn onze client managers en recruiters volwaardige gesprekspartners bij lastige vraagstukken. Ze maken zelfstandig voor u de vertaling van behoefte naar een passend aanbod.

We hebben een uitgebreid netwerk van professionals en gespecialiseerde toeleveranciers. Zo zorgen wij ervoor dat u gemakkelijk en snel beschikt over de kennis en expertise die u nodig heeft. Persoonlijk contact staat centraal: onze mensen gaan regelmatig bij u en de professional langs. Zo houden we een vinger aan de pols en werken we aan een solide, lange termijn-relatie.

Contact opnemen of opdracht plaatsen

Neem via onderstaand formulier contact op met Arno Pronk als u meer wilt weten over onze diensten.

Wilt u direct een opdracht plaatsen? Dat kan op onze website

Arno Pronk profiel foto.png Neem contact op met Arno Pronk
Add Customer