Opdrachten in de sector Hightech

In de hightechindustrie is innovatie de sleutel tot succes. Door op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, bent u de concurrentie een stap voor. Met externe professionals haalt u een bron van expertise in huis en geeft u R&D-projecten een kennisinjectie. Wij helpen met het vinden van de juiste mensen voor de job.

Typen opdrachten

Wij zetten voornamelijk experts in op het gebied van Java, C/C++ en C#/.NET-engineering. Door hun uitgebreide kennis van embedded software drukken zij een stempel op het resultaat van de eindproductie. Omdat de kennis in de markt schaars is, kiezen onze klanten vaak voor een langere inhuur van externe professionals. Ze investeren daardoor veel in nieuwe medewerkers.

De juiste match van organisatie en professional

Onze klanten vragen vaak naar mensen die de juiste inhoudelijke achtergrond combineren met goede soft skills. Professionals moeten productief kunnen samenwerken in multidisciplinaire, internationale teams. Ze komen terecht tussen mensen die hun ideeën delen, verdedigen en weten uit te dragen. Wij zoeken daarom altijd naar de perfecte match van het karakter van de professional met de organisatiecultuur. 

Onze kracht binnen de hightech-markt

In deze krappe markt is ons uitgebreide netwerk van partners een zegen. Wij kunnen een grote groep professionals bereiken met een aanvraag. Bovendien zijn we sterk in verschillende soorten dienstverlening: Van recruitment tot contractmanagement. Daardoor vinden we altijd een oplossing die perfect aansluit op de vraag.

Door persoonlijk contact te houden met klanten en professionals weten we hoe we hen het beste kunnen helpen. Openheid vinden we ook belangrijk. We maken er geen geheim van wat onze marges en tarieven zijn. Deze werkwijze zorgt voor een groot wederzijds vertrouwen en wordt goed ontvangen door professionals en onze klanten. 

Kennis uitwisselen

Om professionals met elkaar in contact te brengen, organiseren wij regelmatig hightech-bijeenkomsten. Hier kunnen hightech-experts kennis met elkaar uitwisselen en gebruik maken van elkaars netwerk. We zetten bij meerdere klanten professionals in, in de markt van embedded software waardoor ze kunnen wisselen tussen organisaties.

Contact opnemen of opdracht plaatsen

Plaats hier direct uw opdracht op onze website.

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie? Neem dan via onderstaand formulier contact op met Marjan Meulendijks of bel haar op 030-6001500.

Marjan Meulendijks.jpeg Neem contact op met Marjan Meulendijks
Add Customer