Opdrachten in de sector Finance

Klanten willen steeds sneller en beter geholpen worden door banken en verzekeraars, en ze willen meer zelf kunnen doen. Financiële startups (FinTech) bieden vaak een razendsnelle service en producten met een aantrekkelijke look-and-feel. Ze zijn daarom een groeiende concurrent voor de gevestigde namen. De oplossing is innoveren. Wij kunnen deze uitdaging samen met u aangaan, door het vinden van het juiste personeel voor uw opdrachten.

Typen opdrachten

Werkt u aan het verbeteren van uw producten en processen om te kunnen voldoen aan de steeds strengere financiële kwaliteitseisen? Onze security-specialisten, .NET- en Java-developers hebben de juiste expertise in huis. Zij helpen u de complexiteit van systemen te verlagen en de gebruiksvriendelijkheid ervan te verhogen. Wij kunnen u ook helpen met het vinden van gekwalificeerde project- en programmamanagers.

Professionals matchen met financiële organisaties

Wij werken samen met uiteenlopende organisaties. Van MKB tot grootzakelijk, en van corporate financials tot zakelijke dienstverleners. Zij vragen naast de juiste achtergrond vaak ook kennis van omvangrijke organisatiestructuren en complexe processen, dienstverlening en oplossingen.

Onze kracht binnen finance

We hebben jarenlange ervaring met het matchen van professionals en opdrachtgevers uit de financiële wereld. Daardoor kunnen we zoeken in een netwerk van tienduizenden gekwalificeerde mensen. We zijn sterk in financieel administratieve dienstverlening door middel van contracthandling en payrolling. Daarnaast sourcen we doorlopend voor top-500 organisaties in Nederland.

Contact opnemen of opdracht plaatsen

Plaats hier direct uw opdracht op onze website.

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie? Neem dan via onderstaand formulier contact op met Arno Pronk of bel hem op 030-6001500.

Arno Pronk profiel foto.png Neem contact op met Arno Pronk
Add Customer