Opdrachten in de sector Energie

De druk op energiebedrijven om duurzamer te produceren en leveren groeit. Strengere regels vragen om slimme oplossingen, zowel bij de productie van energie als het gebruik ervan. Externe professionals brengen kennis in uw organisatie waarmee u verder kunt bouwen aan een duurzame energievoorziening. Dankzij ons grote netwerk van technische en niet-technische mensen vinden we altijd een passende oplossing voor uw vraag.

Typen opdrachten

Wij detacheren professionals voor uiteenlopende, tijdelijke opdrachten binnen zowel business als IT. Onze klanten hebben software developers, test engineers, architecten en SAP- en GIS-consultants uit ons netwerk in dienst. Zij werken bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van smart grids, slimme meters, oplossingen voor reststroom en technologie voor energienetten. 

De juiste match van organisatie en professional

Voor veel netbeheerders, energiebedrijven en waterleveranciers zijn wij preferred supplier van professionals. Wij werken nauw samen met deze organisaties, waardoor we weten wat er speelt binnen de sector en waar mogelijke knelpunten zitten. Deze positie geeft ons een voorsprong bij het vinden van de juiste professionals, waardoor we snel en goed kunnen aanbieden.

Onze kracht

Een netwerk van duizenden professionals is mooi. Een netwerk van tienduizenden professionals is geweldig. En dat netwerk hebben we, dankzij onze jarenlange ervaring met het detacheren van tijdelijk personeel aan energiebedrijven. Elke aanvraag kunnen we daardoor verspreiden onder een grote groep professionals. Wij hebben bovendien een database met kennis over hun inzet. We zijn flexibel en bieden verschillende diensten aan: van contracthandling tot recruitment.

Onze werkwijze wordt positief ontvangen door klanten en professionals. Ze waarderen het persoonlijk contact dat wij met ze hebben. Door ze regelmatig te bezoeken, weten we hoe we het beste kunnen helpen. Daarnaast maken we geen geheim van onze tarieven en marges. Wij vinden namelijk dat openheid positief bijdraagt aan het wederzijds vertrouwen en een succesvolle onderhandeling.

Contact opnemen of opdracht plaatsen

Plaats hier direct uw opdracht op onze website.

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie? Neem dan via onderstaand formulier contact op met Jeroen Kuiper of bel hem op 030-6001553.

Jeroen Kuiper.jpg Neem contact op met Jeroen Kuiper
Add Customer