Opdrachten in de sector Educatie

Onderwijsinstellingen ontwikkelen en implementeren nieuwe manieren van kennisoverdracht. In blended learning combineren ze onderwijs op een campus met online lessen en werkplekleren bij bedrijven. Het inhuren van externe kennis kan u helpen met het implementeren van de IT-infrastructuur en werkwijze die horen bij deze innovaties. Wij helpen u met het vinden van geschikte professionals voor de job

Typen opdrachten

Centraal binnen deze vernieuwingen staat open onderwijs. Leermiddelen en leermethoden worden steeds meer via open source software beschikbaar gesteld. Wij leveren developers en projectmanagers die u helpen bij een succesvolle afronding van deze projecten. Maar ook voor niet-IT-professionals bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen bestuurders reageren op veranderende marktomstandigheden en assisteren bij meerjarige, strategische huisvestingsplannen. 

Onze kracht

Dankzij onze jarenlange ervaring met het leveren van tijdelijk personeel in de educatie hebben we een netwerk van tienduizenden professionals opgebouwd. Daardoor kennen we overal in het land de beste mensen voor uiteenlopende opdrachten. We bieden verschillende diensten aan: van recruitment tot bemiddeling voor contracten.

Door persoonlijk contact te houden met onze klanten, weten we wat hen bezighoudt en hoe wij ze kunnen helpen. Wij zijn in alle gesprekken en onderhandelingen open over onze marges en tarieven. Deze openheid wordt door klanten positief ontvangen, omdat het bijdraagt aan het wederzijds vertrouwen.

Contact opnemen of opdracht plaatsen

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen op het gebied van tijdelijke professionals? Neem via onderstaand formulier contact op met Jeroen Kuiper of bel hem op 030-6001500.

Of plaats direct een opdracht op onze website.

Jeroen Kuiper.jpg Neem contact op met Jeroen Kuiper
Add Customer