Wat wij doen

In 1986 zijn we begonnen met het detacheren van IT-professionals, maar inmiddels werken we met professionals uit meerdere vakgebieden en organisaties uit vele sectoren. Daarvoor doen we alles wat u kunt bedenken. Naast recruitment en de administratieve afhandeling, organiseren we ook evenementen en coachen we professionals naar hun droomopdracht. 

Dit noemen wij Staffing.

Zoekt u naar een tijdelijke opdracht waarin u al uw kennis en expertise kwijt kunt? Met onze recruitment-service ondersteunen we u tijdens het gehele traject. Van registratie bij ons tot de eerste dag bij uw nieuwe opdrachtgever. Heeft u al een opdracht gevonden? Dan kunt u ons inschakelen voor het contractmanagement tussen u en de opdrachtgever.

Voor professionals

We bieden verschillende aanvullende diensten om u als professional te helpen:

Neem voor meer informatie contact op met een van onze recruiters via 030 - 600 1500. Bent u benieuwd hoe u als interim professional bij mooie organisaties aan de slag kunt gaan, schrijf u dan in.

Voor opdrachtgevers

Het vinden van de juiste interim professionals is maatwerk. Daarom passen we onze diensten aan op wat u nodig heeft. Zoekt u naar een betrouwbare partij voor bemiddeling en het afhandelen van de contracten? Of besteedt u liever de gehele recruitment aan ons uit? Wij helpen u graag.

Managed Staffing Providing (MSP)

Risk & Compliance Services:

Staffing Services:

Expert Solutions


Vragen? We horen het graag!

Arno Pronk profiel foto.png Neem contact op met Arno Pronk
Add Customer