Werken bij De Staffing Groep

Werken voor een persoonlijk familiebedrijf en voor de grootste detacheerder van Nederland? Dat klinkt als een onmogelijke combinatie, maar bij ons kan het. We hebben een omzet van meer dan 420 miljoen euro, maar daar is op de werkvloer weinig van te merken. Onze organisatie is plat en voor goede ideeën is altijd plek. Klaar om kennis te maken en op te doen? Welkom!

 

Openstaande vacatures

Staffing Groep zoekt een HR Business Partner

Standplaats Nieuwegein, 24-28 uur per week

Wat houdt de rol van HRBP binnen De Staffing Groep in?

Onze ervaren HRBP is op HR gebied van alle markten thuis en verantwoordelijk voor het gehele HR proces. Je adviseert het directie- en management team over alle voorkomende onderwerpen en bent het gezicht van HR naar de medewerkers binnen het bedrijf.

Je adviseert niet alleen over de lopende onderwerpen (in-, door- en uitstroom, verzuim, strategische p-planning) maar ook over ontwikkelingen en trends op jouw vakgebied waardoor de organisatie als werkgever in staat is de concurrentie steeds een stap voor te zijn.

Waarom werken bij de Staffing Groep?

Onze collega’s die dit jaar gestart zijn, zijn unaniem in hoe zij De Staffing Groep omschrijven: ‘’een mooi bedrijf waar je warm welkom bent, hard gewerkt wordt, met gezellige collega’s die voor elkaar klaar staan en waar veel gebeurt’’.

Met elkaar werken wij elke dag vol passie aan ons mission statement:
To provide our clients with the best professionals and professionals with the best clients’.

Werk je bij De Staffing Groep, dan werk je bij een organisatie die gericht is op output in plaats van input. Als team gaan we voor resultaat! En heb je na het harde werken even behoefte aan ontspanning, dan kun je bij onze stoelmasseur terecht.

Wij zijn een sociaal en maatschappelijk betrokken familiebedrijf, ontstaan uit passie voor het verbinden van mensen en werk. Sinds 1986 maken wij de match tussen bedrijven en interim professionals (recruitment) en nemen we rompslomp weg in de contractuele en juridische afhandeling ervan (bemiddeling). Wij geloven dat het inzetten van zelfstandige en onafhankelijke professionals bijdraagt aan de innovatiekracht en het succes van bedrijven en groei van de economie. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij! We hebben een duurzaam bestaansrecht en daar zijn we trots op! Op onze nieuwe website vind je nog veel meer informatie over ons bedrijf.

Dit ga je doen:

Als HRBP dat de HR zaken geregeld zijn. De basis is op orde en het is aan jou om bestaande HR processen nog beter te maken. Je staat midden in het bedrijf en bent dé vraagbaak voor HR gerelateerde zaken voor de medewerkers en het management. Met jouw kennis en ervaringen én jouw visie op het HR vak zorg jij ervoor dat je altijd met een goede oplossing komt voor de uitdagingen waar je voor staat. Je versterkt op HR gebied de organisatiestrategie en de doelstellingen.

Naast de operationele HR zaken, ben je ook bezig op tactisch niveau. Je pakt een actieve rol in het continue verbeteren van HR binnen De Staffing Groep.

Je maakt op alle niveaus in de organisatie de verbinding en weet met jouw kennis, ervaring en uitstekende communicatieve vaardigheden zaken bespreekbaar te maken en anderen te overtuigen.

Dit bieden wij je:

1. Kansen & ontwikkeling
Je krijgt de kans je als HRBP verder te ontwikkelen. Als je doet wat goed past bij jouw talent, levert dit succes en energie op. Dat vinden wij belangrijk! Binnen De Staffing Groep kun je jouw ambities waarmaken. Zowel qua persoonlijke ontwikkeling als vakinhoudelijk word je op verschillende manieren in deze ontwikkeling gefaciliteerd. Wij bieden je opleidingsmogelijkheden en organiseren periodiek inspirerende bijeenkomsten, gericht op kennisdeling, ontwikkeling en samenwerking.

2. Plezier
We zien elkaar vaak meer uur per dag, dan we onze eigen familie en vrienden zien. We hechten daarom veel belang aan een goede sfeer. Naast goed samenwerken, open met elkaar te communiceren, lunchen we gezamenlijk in het nieuwe Dynahouse. We vieren successen met elkaar, houden we kwartaalbijeenkomsten die afgesloten worden met een lekker hapje en drankje en sluiten we elk jaar af met een knalfeest.

3. Arbeidsvoorwaarden
Je wordt marktconform beloond en zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding, bonusregeling, pensioenvergoeding en een riante bijdrage in de ziektekostenverzekering. En niet te vergeten, flexibele werktijden.

Functie Eisen:

  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare branche;
  • Je beschikt over actuele kennis van arbeidsrecht en bent goed op de hoogte van alle HR ontwikkelingen;
  • Je bent accuraat, communicatief sterk, gewend om zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen;
  • Je bent resultaatgerichtheid, daadkrachtig en oplossingsgericht;
  • Zowel in woord als geschrift beheers je de Nederlandse taal goed;
  • Je hebt een relevante en afgeronde HBO opleiding;
  • Je bent, net als alle collega’s binnen De Staffing Groep klantgericht, integer en vindt samenwerken erg belangrijk.

Wil jij onze nieuwe HRBP worden?

We kijken uit naar jouw reactie! Stuur jouw CV via deze link en vertel ons waarom jij als HRBP bij ons aan de slag wilt en wat jij van ons verwacht.

Mocht je zelf niet reageren, maar ken je iemand die geïnteresseerd is, laat het ons weten.

Vragen over deze vacature kun je stellen aan Jacqueline Trompetter, HR manager a.i. per telefoon (030-6001500) of email jacqueline.trompetter@destaffinggroep.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt (echt niet!) niet op prijs gesteld.