Werken bij De Staffing Groep

Werken voor een persoonlijk familiebedrijf en voor de grootste detacheerder van Nederland? Dat klinkt als een onmogelijke combinatie, maar bij ons kan het. We hebben een omzet van meer dan 420 miljoen euro, maar daar is op de werkvloer weinig van te merken. Onze organisatie is plat en voor goede ideeën is altijd plek. Klaar om kennis te maken en op te doen? Welkom!

 

Openstaande vacatures

Junior Recruiter

Je speelt een belangrijke ondersteunende rol in het maken en organiseren van de juiste match van kandidaten op aanvragen van onze klanten. Dit houdt bijvoorbeeld het behandelen van aanvragen in die door onze opdrachtgevers zijn uitgezet, het onderhouden van contacten met klanten, interim professionals en leveranciers en het ondersteunen van het recruitment team bij operationele en administratieve zaken. Meer informatie over de vacature vind je hier.

(ICT) Recruiter

Jij maakt en organiseert de juiste match tussen aanvragen van opdrachtgevers en het (markt)aanbod van kandidaten. Je krijgt er energie van om de perfecte kandidaat te vinden en hebt de vrijheid om dit te realiseren met een leuk team van collega’s om je heen. Meer informatie over deze vacature kan je vinden op deze pagina.