Werken bij De Staffing Groep

Werken voor een persoonlijk familiebedrijf en voor de grootste detacheerder van Nederland? Dat klinkt als een onmogelijke combinatie, maar bij ons kan het. We hebben een omzet van meer dan 420 miljoen euro, maar daar is op de werkvloer weinig van te merken. Onze organisatie is plat en voor goede ideeën is altijd plek. Klaar om kennis te maken en op te doen? Welkom!

 

Openstaande vacatures

De Staffing Groep zoekt een Recruiter (ICT)                               

(standplaats Nieuwegein, 32-40 uur)

Functieomschrijving

Als recruiter ben je de spin in het web. Je bent van A tot Z verantwoordelijk van aanvraag tot het plaatsen en alles wat er in de tussentijd gebeurt. Van het communiceren met klanten en de zelfstandige professionals, het inhoudelijk beoordelen van de aanvraag tot het maken van de juiste match. Je hebt jouw eigen klanten waardoor je zelf de ruimte hebt deze relaties zelf uit te bouwen c.q. jouw netwerk uit te breiden. Een goed netwerk is het halve werk en dat begrijp jij maar al te goed!

Je maakt onderdeel uit van een team met professionele recruiters die worden ondersteund door junior recruiters. Even sparren of hulp nodig? Jullie helpen elkaar graag en gunnen elkaar het succes. Kijk, dat is nou teamwork!

De Staffing Groep

Waarom werken bij de Staffing Groep?

Onze collega’s die dit jaar gestart zijn, zijn unaniem in hoe zij De staffing Groep omschrijven: ‘’een mooi bedrijf waar je warm welkom bent, hard gewerkt wordt, met gezellige collega’s die voor elkaar klaar staan en waar veel gebeurt’’.

Werk je bij De Staffing Groep, dan werk je bij een organisatie dat gericht is op output in plaats van input. Als team gaan we voor resultaat! En heb je na het harde werken even behoefte aan ontspanning, dan kun je bij onze stoelmasseur terecht.

Wij zijn een sociaal en maatschappelijk betrokken familiebedrijf, ontstaan uit passie voor het verbinden van mensen en werk. Sinds 1986 maken wij de match tussen bedrijven en interim professionals (recruitment) en nemen we rompslomp weg in de contractuele en juridische afhandeling ervan (bemiddeling). Wij geloven dat het inzetten van zelfstandige en onafhankelijke professionals bijdraagt aan de innovatiekracht en het succes van bedrijven en groei van de economie. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij! We hebben een duurzaam bestaansrecht en daar zijn we trots op! Op onze nieuwe website vind je nog veel meer informatie over ons bedrijf.

Dit ga je doen:

Jij maakt en organiseert de juiste match tussen aanvragen van opdrachtgevers en het (markt)aanbod van kandidaten. Je krijgt er energie van om de perfecte kandidaat te vinden en hebt de vrijheid om dit te realiseren met een leuk team van collega’s om je heen. De onderstaande taken behoren tot je verantwoordelijkheid:

 • Regisseren van het gehele recruitmentproces bij aanvragen vanuit onze opdrachtgevers. Je maakt hierbij gebruik van ons nieuwe recruitmentsysteem (ATS).
 • Inzetten van ons ATS, (eigen) netwerk, social media en eigen creativiteit om de juiste kandidaat te vinden;
 • Gewaardeerde sparringpartner zijn voor eigen klanten, interim professionals en toeleveranciers;
 • Onderhandelen met opdrachtgevers, toeleveranciers en kandidaten om de beste condities voor alle partijen te realiseren;
 • Bouwen aan je eigen talent pool, zodat je dé vakspecialist wordt op jouw gebied!

Dit bieden wij je:

 1. Kansen & ontwikkeling

Je krijgt de kans je als recruiter verder te ontwikkelen. Als je doet wat goed past bij jouw talent, levert dit succes en energie op. Dat vinden wij belangrijk! Binnen De Staffing Groep kun je jouw ambities waarmaken. Zowel qua persoonlijke ontwikkeling als vakinhoudelijk word je op verschillende manieren in deze ontwikkeling gefaciliteerd. Wij bieden je opleidingsmogelijkheden en organiseren periodiek inspirerende teamactiviteiten en bijeenkomsten, gericht op kennisdeling, ontwikkeling en samenwerking.

 1. Plezier

We zien elkaar vaak meer uur per dag, dan we onze eigen familie en vrienden zien. We hechten daarom veel belang aan een goede sfeer. Naast goed samenwerken, open met elkaar te communiceren, lunchen we gezamenlijk in het nieuwe Dynahouse. We vieren successen met elkaar, houden we kwartaalbijeenkomsten die afgesloten worden met een lekker hapje en drankje en sluiten we elk jaar af met een knalfeest.

 1. Arbeidsvoorwaarden

Je wordt marktconform beloond en zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding, bonusregeling, pensioenvergoeding en een riante bijdrage in de ziektekostenverzekering.

Functie Eisen:

 • Je hebt minimaal 1 tot 2 jaar relevante werkervaring als recruiter (ervaring als ICT recruiter is een pré);
 • Je hebt affiniteit met IT;
 • Je hebt een klantgerichte, commerciële aanpak en bent communicatief sterk;
 • Zowel in woord als geschrift beheers je de Nederlandse taal goed;
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO+ opleiding (ICT, commercieel is een pré), bij voorkeur HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent resultaatgericht, een goede netwerker en een uitstekende onderhandelaar;
 • Je bent, net als alle collega’s binnen De Staffing Groep klantgericht, integer en vindt samenwerken erg belangrijk.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

We kijken uit naar jouw reactie! Stuur jouw CV via deze link en vertel ons waarom jij als recruiter bij ons aan de slag wilt en wat jij van ons verwacht.

Mocht je zelf niet reageren, maar ken je iemand die geïnteresseerd is, laat het ons weten.

Vragen over deze vacature kun je stellen aan onze Business Unitmanager, Peter Gram (030-6001500). Of stuur een Whatsapp naar jouw mogelijk toekomstige collega recruiter Michael von Harras: 06 22 70 64 23.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Maar bel ons gerust als je zelf als recruiter bij ons aan de slag wilt ;-)