TU Delft selecteert De Staffing Groep als broker

Nieuwegein 22-09-2017

De TU Delft heeft in een recente aanbesteding De Staffing Groep geselecteerd als enige broker voor al haar organisatieonderdelen. De Staffing Groep zal de volledige administratieve, contractuele en financiële afhandeling verzorgen met betrekking tot het doorlenen van in te zetten professionals
De overeenkomst start per 1 oktober 2017 en kent een initiële looptijd van twee jaar.

De TU Delft werkt samen met vele andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland en staat bekend om haar hoge standaard van onderzoek en onderwijs. Door het verrichten van grensverleggend technisch-wetenschappelijk onderzoek van erkend internationaal wereldniveau, het opleiden van maatschappelijk betrokken ingenieurs en doctors, en door het helpen vertalen van kennis in economisch en maatschappelijk waardevolle technologische innovaties en bedrijvigheid draagt de TU Delft substantieel bij aan de duurzame samenleving van de 21ste eeuw.

José Ester, Business Unitmanager Risk & Compliance Services, “De verwachting van TU Delft van de partij waarmee zij zich verbinden is dat de kwaliteit van de dienstverlening van het hoogste niveau moet zijn. Ik ben er ongelooflijk trots op dat De Staffing Groep de gekozen partij is om dit waar te maken. Er is een implementatieteam geformeerd onder de bezielende aansturing van de Client Manager Gitte van Polanen Petel waarmee wij borgen dat wij de verwachte dienstverlening vanaf het eerste moment gaan realiseren.”