Seminar voor startende freelancers op 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober organiseert De Staffing Groep wederom een ochtend die is gericht op kandidaten die net zijn gestart of gaan starten als Freelancer en graag leren van de praktijk. Voor deze ochtend hebben we freelancer Robby Coelho uitgenodigd die na een aantal jaren ZP-bestaan voor zichzelf de balans opmaakt in een pakkende presentatie.

Robby Coelho heeft in 2009 na 12 jaar loondienst voor het freelance-bestaan gekozen en het bedrijf Qwellyo opgericht dat zich richt op het leveren van ICT diensten op project- of detacheringsbasis. Tijdens de presentatie zal hij zijn ervaringen rond het freelancen en het starten van een bedrijf delen.

Naast Robby Coelho zijn ook medewerkers van De Staffing Groep aanwezig om vragen met betrekking tot opdrachten, contracten en het CV te bespreken. Voor en na de bijeenkomst is er tijd om met andere freelancers en met medewerkers van De Staffing Groep te netwerken en om ervaringsverhalen te horen en te delen.
De bijeenkomst wordt gehouden op zaterdag ochtend vanaf 9.30 uur in Nieuwegein en zal rond 12.00 uur eindigen.

Deelname is geheel kosteloos, maar ivm de planning is inschrijven wel verplicht. Inschrijven kan door te mailen naar professionals@destaffinggroep.nl . Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Wij zien u graag op 7 oktober in Nieuwegein!