We hebben een nieuwe website

Eindelijk een opdrachten-alert voor De Staffing Groep, en de rest van de site is ook nieuw!

Eindelijk hebben we de veel gevraagde ‘opdrachten-alert’ functie. Bij het aanmaken van een opdracht-alert ontvangt u direct mail wanneer een opdracht wordt geplaatst die aan uw zoektermen voldoet. Op de overzichtspagina van de opdrachten kunt u filteren op bijvoorbeeld een specialisme of bedrijfstak. Onderaan dit filter staat 'Instellen als opdrachtalert', klik daarop en vul uw e-mailadres in. Dat is alles.

Veel freelancers gaven in de loop der jaren terecht aan dat ze de site graag beter op hun mobiel zouden zien functioneren. Wij hebben de website vanaf dag 1 responsive ontworpen zodat de site op allerlei formaten schermen goed wordt weergegeven.

De website is een zogenaamde ‘MVP’, minimal viable product. Dat wil zeggen dat we de komende tijd nog veel verbeteringen gaan doorvoeren op basis van de feedback die we krijgen.

Wilt u feedback geven op de nieuwe website? Werkt iets bijvoorbeeld niet goed, is iets onduidelijk of vindt u het juist erg prettig werken? Dan kunt u dit formulier invullen.

Woensdag 21 juni 2017