IT-Staffing wint aanbesteding CJIB

Nieuwegein, 22-09-2017

Het CJIB heeft IT-Staffing geselecteerd als een van de voorkeursleveranciers voor het tijdelijk ter beschikking stellen van ICT professionals. De andere leveranciers zijn Atos Nederland, Seven Stars (in combinatie met Brunel en Get There), Ordina, Sogeti en CGI. De geraamde totale van de opdracht bedraagt 32.000.000 euro en kent een looptijd van vier jaar.

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) in Leeuwarden zorgt voor de inning van boetes en speelt een centrale rol bij de afhandeling van strafrechtelijke beslissingen. Het CJIB is als uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Veiligheid en Justitie een spil in het routeren, administreren en informeren van zaken in de uitvoeringsketen strafrechtelijke beslissingen en is als centrale autoriteit aangewezen om het Europese kaderbesluit Geldelijke Sancties en het Kaderbesluit Confiscatie uit te voeren. Sinds 2002 int het CJIB ook vorderingen voor andere overheden.

IT-Staffing wordt verantwoordelijk voor het werven, pre selecteren en aanbieden van gekwalificeerde kandidaten binnen het door het CJIB gehanteerde ‘Kwaliteitsraamwerk voor de Informatievoorziening’. IT-Staffing zorgt daarnaast voor de volledige contractuele, administratieve en financiële afhandeling die aan de inzet van deze kandidaten verbonden is.

“Van 2010 tot en met 2014 is IT-Staffing leverancier geweest bij het CJIB. Wij zijn daarom zeer verheugd met de gunning en dat wij onze dienstverlening kunnen continueren, na de tijdelijke overbrugging met het Dynamisch Aankoop Systeem.”, aldus Peter Gram, Business Unitmanager Staffing Services.

Over De Staffing Groep

De Staffing Groep gelooft in de kracht van de flexibele schil bij organisaties als het gaat om innovatie, slagkracht en flexibiliteit. De Staffing Groep helpt organisaties om deze flexibele schil optimaal in te zetten. Met haar drie labels is De Staffing Groep een van de grootste leveranciers van expertise en capaciteit van Nederland. Het grootste label is IT-Staffing, gespecialiseerd in detachering van IT-specialisten op vrijwel ieder vlak. IP-Staffing is expert op flexibel inzetbare professionals op het gebied van Human Resources, Legal, Financials, en Marketing en Communicatie. De consultants van GP-Staffing zijn gespecialiseerd in verschillende management- en beleidsterreinen en weten de weg in politiek-bestuurlijk Nederland.

De Staffing Groep had in 2016 een omzet van 391 miljoen euro en is gevestigd te Nieuwegein.