DUO selecteert IT-Staffing (onderdeel van De Staffing Groep) voor inhuur ICT Professionals

DUO, de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs, heeft in een recente aanbesteding IT-Staffing geselecteerd als een van de voorkeursleveranciers voor de inhuur van IT-Professionals.

De Raamovereenkomst heeft een looptijd van 4 jaar met een verwachtte omzet van 60 miljoen euro per jaar. Naast IT-Staffing zijn SQL Integrator, Sogeti, Ordina, KPN Consulting, Get There, Cimsolutions, CGI, Centric en Atos geselecteerd.
DUO maakt in opdracht van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap onder meer kwalitatief goed onderwijs mogelijk door het verstrekken van financiering aan- en het informeren van onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen alsmede het organiseren van examens. Ook voert DUO in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de Wet inburgering uit.

“Wij zijn ontzettend trots geselecteerd te zijn als leverancier van kwalitatief juist ICT personeel voor DUO locatie Groningen. De samenwerking met DUO Groningen draagt bij aan de ambitie onze positie in de Noordelijke Provincies te verstevigen. Met de gunning van de raamovereenkomst voor het tijdelijk ter beschikking stellen van tijdelijk ICT personeel voor DUO Groningen, breiden wij onze samenwerking met DUO uit. Naast de samenwerking op het gebied van Inhuur Business bij DUO, voegen wij een toonaangevende organisatie toe aan onze ICT portefeuille van Noordelijke opdrachtgevers (provincies Groningen, Friesland en Drenthe).”, aldus Peter Gram, Unitmanager Staffing Services bij IT-Staffing.

Voor meer informatie over IT-Staffing en deze samenwerking kunt u contact opnemen met Rogier Lam (Client Manager), te bereiken via ons algemene telefoonnummer: 030-6001500.

maandag 23 januari 2017