Nieuws

Wie komt echt op voor de zelfstandig opdrachtnemer?

Wessel van Alphen, dinsdag 31 januari 2017

De verkiezingsgekte is losgebarsten. Je zult zien dat in de komende maanden politici over elkaar heen struikelen om aan te geven hoe belangrijk de zzp’er is voor de Nederlandse economie en voor de dynamiek op de arbeidsmarkt. Wat moeten we toch zonder onze zzp’ers? Maar als het puntje bij paaltje komt wordt er een compromis gesloten waarbij de zzp’er slachtoffer is.
Wessel van Alphen.

Een Blog van De Staffing Groep oprichter Wessel van Alphen over hoe de zzp'er van subject tot object wordt in de politieke arena. Lees verder op de website van Blogit.

 

DUO selecteert IT-Staffing (onderdeel van De Staffing Groep) voor inhuur ICT Professionals

maandag 23 januari 2017

DUO, de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs, heeft in een recente aanbesteding IT-Staffing geselecteerd als een van de voorkeursleveranciers voor de inhuur van IT-Professionals.
Lees meer...

 

Belastingdienst keurt modelovereenkomst Bovib goed

Arno Pronk, dinsdag 13 december 2016

De Belastingdienst heeft de modelovereenkomst van de Brancheorganisatie voor intermediairs en brokers (Bovib) positief beoordeeld. Dat is goed nieuws voor de leden van de Bovib, maar met name voor opdrachtgevers en zelfstandigen: zolang zij conform deze overeenkomst werken kunnen zij ‘veilig’ via een intermediair aan de slag en hoeven zij zich geen zorgen te maken over (na)-heffingen van de Belastingdienst.
Lees meer...