Feedback

Professionals en opdrachtgevers over hun ervaringen met De Staffing Groep.

Ton Bogers (50 jaar), consultant

'Dankzij De Staffing Groep ben ik een zelfstandige met rechtsbescherming'

Ik heb in heel wat onderdelen van de strafrechtketen gewerkt. Van marechaussee via politie tot de DJI. En inmiddels werk ik al weer een hele tijd in deze branche als zelfstandige IT-professional. Hoewel ik over een goed netwerk beschik, heb ook ik een mantelorganisatie als De Staffing Groep nodig om binnen te kunnen komen bij de overheid.

Het mooie van De Staffing Groep is dat het een mooie tussenvorm biedt. Toevallig heb ik mijn eigen bedrijf, maar dat hoef ik voor mijn opdrachten voor De Staffing Groep helemaal niet te gebruiken. Ik ben in principe een zelfstandige IT-professional, maar wel met zekerheid. Zo zorgt De Staffing Groep dat de belasting over mijn verdiensten wordt afgedragen, bouw ik vakantietegoeden op en krijg ik doorbetaald als ik ziek ben. Je bent een zelfstandige met een aardig pakket rechtsbescherming, dat maakt het heel aantrekkelijk.

Mark Bakker (34 jaar), systeemontwikkelaar

'Bij De Staffing Groep ben je geen nummer'

Ik ben in mijn werk heel technisch gedreven. Het opzetten van structuren en het vinden van technische oplossingen is mijn specialiteit. Voordat ik als zelfstandige IT-professional aan de slag ging, heb ik bij een aantal grote bedrijven gewerkt, maar ik was niet helemaal tevreden. Ik had het gevoel niet verder te komen in mijn vakgebied. Als zelfstandige IT-professional kun je zelf je opdrachten uitkiezen en dat bevalt heel goed. In het begin vond ik het wel spannend.

Je bent immers niet meer in vaste dienst bij een bedrijf en daarom heb ik voor een spaarpotje gezorgd toen ik begon als zelfstandige IT-professional. Gelukkig heb ik niet om opdrachten verlegen gezeten. Dat is mede dankzij de inzet van de medewerkers van De Staffing Groep. Het is geen gigantisch groot bedrijf, waardoor je niet slechts een nummer voor de medewerkers bent. Met de accountmanagers heb ik goed contact en inmiddels weten ze in wat voor opdrachten ik geïnteresseerd ben.

Bart Bernink (58 jaar), business improvement consultant

'De Staffing Groep is voor mij een heel betrouwbare partner'

Sinds 1994 doe ik al zaken met De Staffing Groep. Voor die tijd was ik in loondienst bij diverse grote computerbedrijven. Ik kreeg echter al snel door dat wat ik voor mijn baas deed, ook kon doen op de externe markt en zo ben ik als zelfstandige IT-professional aan de slag gegaan. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Ik heb de vrijheid om opdrachten uit te kunnen kiezen die ik interessant vind en ik zit overal slechts een paar maanden waardoor het werk heel gevarieerd blijft.

Ik heb inmiddels, door mijn lange ervaring als zelfstandige IT-professional, een uitgebreid netwerk en vind mijn opdrachten ook zelf. De Staffing Groep is veelal mijn bemiddelaar. Er wordt voor de contracten gezorgd en aan het eind van de maand word ik netjes betaald. Ik hoef dus niet achter mijn geld aan. De Staffing Groep is een uitermate betrouwbare partner voor mij.