Over De Staffing Groep

People De Staffing Groep

De Staffing Groep is met haar drie labels, meer dan 200 medewerkers en jaarlijks 6000 contracten, een van de grootste leveranciers van flexibele kennis en capaciteit van Nederland.


Het grootste label is IT-Staffing, gespecialiseerd in detachering van IT-specialisten op vrijwel ieder vlak.


Advies, ondersteuning en uitvoering van al uw recruitment vraagstukken. Dát is wat u van People for Office mag verwachten. Vanuit een persoonlijke insteek. Op een onafhankelijke manier. En met de dynamiek die nodig is.


KwiiK is het duurzame detacheringsconcept van De Staffing Groep. Met als uitgangspunt een goede balans tussen werk en privé. Door begeleiding bij je werkzaamheden, stimuleren en faciliteren van kennisverbreding en binding creëren met activiteiten. KwiiK maakt werk leuker!


Wij matchen professionals met de juiste organisatie, en andersom. Best succesvol, want we doen dit al sinds 1986.

Wij geloven niet in functies, maar in vaardigheden. Omdat mensen pas het verschil maken als hun volledige potentie wordt benut. Dat vergt flexibiliteit. Van werk en talent. Wij helpen professionals en opdrachtgevers aan die flexibiliteit.

Wij verdiepen ons in de professional, in de organisatie en in de markt. Ook investeren we veel tijd en geld in onderzoek, waardoor we precies weten wat onze klanten nodig hebben.

Dit noemen wij Staffing.

Klaar voor vandaag

Als u vandaag een vraag heeft, doen wij er alles aan om vandaag een antwoord te hebben. We verdiepen ons in de interim-professional als mens en brengen zijn of haar kwaliteiten en wensen in kaart. Door dag in, dag uit persoonlijk contact te hebben met opdrachtgevers weten we met welke opgaven zij zitten, en hebben we een passende oplossing op het moment dat ze die nodig hebben. Is er volgende week een developer, een hr-adviseur of een jurist nodig? Dan begint er volgende week een developer, een hr-adviseur of een jurist. Vandaag en in de toekomst. Daar zijn wij groot mee geworden.

Klaar voor de toekomst

We werken in veranderlijke branches. De IT-sector, bijvoorbeeld. Die hebben we vanaf kinds af aan zien opgroeien, en wij zijn meegegroeid. Door een tomeloze interesse in toekomst van de markt zijn we altijd van grote waarde geweest voor onze klanten. En daar zijn we trots op. Die interesse houden we en daarom blijven we inzetten op onderzoek naar de branches en de arbeidsmarkt. Zo blijven wij en onze opdrachtgevers ook de komende decennia iedereen een stap voor.

Geschiedenis

Onze oprichter, Wessel van Alphen Sr., was ooit zelf interim-professional en kreeg al gauw meer opdrachten aangeboden dan hij aankon. Met een groot netwerk van bevriende professionals hielp hij opdrachtgevers aan de juiste mensen, en in 1986 wist hij het: deze markt vraagt om een flexibele IT-detacheerder. Die was er niet, dus nam hij het heft zelf in handen.

De freelancer was indertijd een nieuw fenomeen en bedrijven wisten niet goed hoe ze ermee om moesten gaan. Wessel wist het wel en droeg die kennis graag over. De markt veranderde, wij veranderden en met onze hulp veranderden onze klanten. Maar dit is nog maar het begin. De wereld van werk wordt nog veel flexibeler. En, om eerlijk te zijn: wij kunnen niet wachten!

Awards & certificeringen

U mag ons op onze blauwe ogen vertrouwen, maar het hoeft niet. U kunt ook afgaan op de awards en certificeringen die anderen ons hebben toegekend.

Ons proces

Benieuwd wat wij voor u en uw nieuwe toekomst kunnen betekenen?
Lees meer over ons proces.