Titel

​​​​​​​Transportplanner a.i.

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.

Functie eisen

 • MBO werk- en denkniveau; bij voorkeur een afgeronde opleiding richting transport en logistiek
 • Bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie
 • Ervaring en affiniteit met TMS-systemen is een pré
 • Vaardig met ERP systemen
 • Kennis van de rust- en rijtijden wet
 • Communicatief vaardig
 • Klantvriendelijk
 • Stressbestendig


Achtergrond opdracht

wij zoeken een transportplanner. Door de energietransitie neemt de hoeveelheid werk toe. Een onderdeel van de energietransitie is het aanpassen en uitbreiden van het net. Een uitdaging waar wij als afdeling Supply Chain elke dag aan werken. Supply Chain zorgt voor de inkoop, de opslag en de tijdige levering van het juiste materiaal en de juiste diensten. In een bewegende markt is het van belang mee te bewegen en te verbeteren!


Transportplanner

Als transportplanner zorg jij er iedere dag opnieuw voor dat onze materialen op het juiste moment op de juiste plek zijn, zodat het werk altijd door kan gaan. Dit doe je door op een efficiënte wijze leveringen in ritten te plannen, rekening houdend met factoren als volumes, type materiaal, type transport en retourverzoeken van klanten. Je plant transporten van diverse warehouses naar klant- en projectlocaties en transporten tussen de eigen magazijnen. Je maakt hierbij gebruik van zowel eigen als extern vervoer en houdt nauw contact met externe transporteurs.

 • Opstellen, controleren en bewaken van de dagelijkse transportplanning
 • Administratieve afhandeling in het ERP systeem
 • Communiceren met chauffeurs (intern en extern)
 • Contact onderhouden met interne en externe relaties
 • Proactief signaleren van knelpunten en zoeken naar structurele oplossingen
 • Meedenken in verbeteringen voor de afdeling


Logistiek is volop in beweging! Zo implementeren we een nieuw WMS systeem, zetten we stappen in het her inzetten van assets en professionaliseren we de afdelingen op verschillende vlakken. Jij kunt hier, door je frisse blik en vernieuwende inzichten, een mooie bijdrage aan leveren. In deze functie is er volop ruimte om mee te denken over de toekomst van transport binnen de organisatie.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 1 juli, voor 9:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Max tarief € 42,50 all-in ex BTW


Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal).


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek