Titel

Werkvoorbereider

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.

Achtergrond opdracht

De energiewereld is volop in beweging en de energietransitie in volle gang. In de media lezen we allemaal bijvoorbeeld dat het gas verlaten gaat worden. Wanneer weten we allemaal niet. Tot die tijd moet het net natuurlijk wel veilig blijven en hebben wij naast de expertise op Elektrotechniek ook jouw expertise op het gebied van Gas nodig. Help jij ons om nu en in de nabije toekomst een veilig net te behouden? Kom dan bij ons werken als Werkvoorbereider Elektrotechniek en Gas.Voor onze vestiging in Heinenoord zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider die ervaring heeft met Elektrotechniek en Gas, met de nadruk op Elektrotechniek. Als Werkvoorbereider Elektrotechniek en Gas houd je ervan om de zaken goed te regelen. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel. Dit zet je in voor de goede afloop van jouw projecten in de voorbereiding. Je bent administratief en ook technisch onderlegd. Je bent leergierig en je maakt je snel nieuwe kennis eigen. Jouw hoge energie niveau en enthousiaste positieve instelling helpen om tot een oplossing te komen. Je bent een sociale teamspeler die ook zelfstandig kan opereren.
 Je bent verantwoordelijk voor:

 • Input leveren voor de calculatie ten behoeve van de offerte richting de klant;
 • Het maken van een definitief ontwerp (detailtekening) van het project. Zaken die hierbij komen kijken zijn tracé onderzoek, asbest onderzoek, bodemonderzoek en het opstellen van een V&G-plan;
 • Samenwerking met de afdeling Grondzaken regelen van de juiste vergunningen en eventueel zakelijk recht;
 • Op basis van de detailtekeningen zorg jij voor een volledige materiaallijst. Je uitdaging is alle materialen op tijd, op de juiste locatie te krijgen. Hierbij houd je rekening met kritische materialen, deelleveringen en transport.

Functie eisen

 • Technisch onderlegd met minimaal een MBO(4) afgeronde opleiding;
 • Je hebt materiaalkennis van Gas en Elektrotechniek;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Werkvoorbereider of in vergelijkbare rollen;
 • Ervaring met SAP;
 • Je beschikt verder over in ieder geval de competenties plannen, organiseren, resultaatgerichtheid en kunt deze ook toelichten met succesvolle praktijkvoorbeelden.
 • Je bent de Nederlandse taal machtig in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van een VCA (basis) certificaat; 
 • Je bezit een pro-actieve instelling, bent klantgericht, nauwkeurig, flexibel, resultaatgericht en kan goed in teamverband werken. 

Opdracht informatie

Let op! Een screening en/of assesment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de procedure. De kosten voor deze verklaring zijn voor eigen rekening van de kandidaat. 
De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe.
Het cv is voorzien van referenties (naam, functie en contactgegevens referent) en mag maximaal bestaan uit 5 pagina`s (A4 in Word)
Het betreft een deta-vast aanvraag. Na +/- 7 maanden kan de kandidaat in vast dienstverband treden bij de opdrachtgever.

Interesse?
Stuur ons voor 18-1-2019 10:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol,  samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties, minimaal 2 referentie, en je all-in uurtarief excl. BTW. (Inclusief reis-, verblijfs-, parkeer- en kosten gebruik eigen telefoon en/of laptop, exclusief BTW).

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig