Titel

Werkverantwoordelijke Hoogspanning

Organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland. Als werkverantwoordelijke Hoogspanning (WV-HS) kom je te werken in de Landelijke Unit Hoogspanningskabels . Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en gedreven team in Rijnland dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van onze werkzaamheden aan hoogspanningskabels.

Functie eisen

  • MBO Elektrotechniek niveau 4 (of vergelijkbaar)
  • Een aantal jaar relevante werkervaring met kennis van Hoogspanningsinstallaties
  • Minimaal een AVP aanwijzing
  • Bereid storingsdiensten te draaien ((regio Amsterdam, Leiden, Utrecht of bereid te verhuizen)

Achtergrond opdracht

Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid bij alle werkzaamheden aan hoogspanningsverbindingen (kabels en lijnen) in Rijnland. Je houdt toezicht op het naleven van ‘veilig werken’ (KEB en BEI procedures, werkinstructies, omgeving) en grijpt zo nodig actief in met als doel om de veiligheid tijdens de uitvoering te waarborgen. Je bent dé persoon die op het gebied van veiligheid verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden aan of nabij hoogspanningskabels in de genoemde regio. Daarnaast check je of de voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Je administreert alles goed en denkt mee over verbeteringen op het gebied van processen en installaties. Je stuurt in de functie technici, opzichters en toezichthouders aan als het gaat om de elektrotechnische veiligheid. Bovendien draai je mee in de wacht en-storingsdienst en geeft hierin functioneel leiding. Daarnaast voert de WV-er o.a. de onderstaande werkzaamheden uit:  • Het verzorgen van schakel-werkplannen in kader van WV-schap en bent verantwoordelijk voor de juiste inhoud van de werkplannen en een veilig verloop van de werkzaamheden conform deze werkplannen en de KEB en BEI werkinstructies.
  • Je evalueert de gevolgde werkmethoden en eventuele incidenten, maakt deze bespreekbaar met de betrokkenen, en legt dit vast in het kwaliteitsmanagement systeem, indien nodig.
  • Geeft opdracht tot het maken van een taak-risico-analyse aan engineers en overlegt veelvuldig met bedrijfsvoeringscentra t.a.v. de VNB (Voorziene Niet Beschikbaarheid).
  • Begeleiding van inbedrijfsnames bij wijzigingen aan verbindingen.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 19 mei 2022, voor 14.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek