Titel

Werkverantwoordelijke Hoogspanning

Organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Functie eisen

Je bent enthousiast, gedreven en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Veilig (samen)werken is voor jou een tweede natuur. Je bent flexibel en staat ervoor open om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van hoogspanningsinstallaties. Daarnaast heb je oog voor proces en procedures en schroom je niet om hierin de organisatie te helpen ontwikkelen. Verder vragen wij:


• MBO WEB-niveau 4 diploma met juiste hoogspanningsaanwijzingen;

• Werkervaring in de elektrotechniek en hoogspanning;

• Vakgerichte bevoegdheden, zoals Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA);

• Vanwege de consignatiedienst dien je binnen de provincie Friesland of de Noordoostpolder woonachtig te zijn.

Achtergrond opdracht

ls werkverantwoordelijke beoordeel, waarborg en ben je verantwoordelijk voor de veiligheid bij alle werkzaamheden in de Hoogspanning (HS) Infrastructuur!

Je stimuleert en houdt toezicht op het naleven van ‘veilig werken’ (BEI procedures, BEI werkinstructies, omgeving) en grijpt zo nodig actief in. Het doel van deze functie is om het veiligheidsbewustzijn te verhogen en het werk veilig uitgevoerd te krijgen. Daarnaast zorg je als werkverantwoordelijke voor grip op je eigen werkpakket. Veel van ons werk is planbaar. Daar speel jij op in door een heldere en passende planning voor onze werkzaamheden en jouw eigen werkpakket te creëren. Je stuurt aan op tijdige en juiste aanvragen voor werk- en schakelplannen.

Daarnaast voert de WV-er o.a. de onderstaande werkzaamheden uit:

  • Je verzorgt werk- en schakelplannen voor de werkzaamheden op stations;
  • Je controleert de werkplekken op risico’s en veiligheidsniveau en bepaalt hierin de procedures die gevolgd dienen te worden om een veilige werksituatie te bereiken;
  • Je begeleidt inbedrijfnames bij wijzigingen aan installaties en bij nieuwe installaties.
  • Je haakt regelmatig en in vroeg stadium aan bij de voorbereiding van onze projecten en bij planning overleggen van uitvoerende teams.


Opdracht informatie

nteresse?

Stuur ons dan uiterlijk 30 augustus 2021, voor 16.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig