Titel

Werkplekbeheerder

Organisatie

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) biedt in opdracht van het Ministerie van Justitie en Veiligheid opvang aan asielzoekers die naar Nederland komen. Het COA is verantwoordelijk voor plaatsing en opvang van asielzoekers in opvanglocaties verspreid over heel Nederland, totdat over hun asielaanvraag is beslist. Het COA zorgt voor de eerste levensbehoeften zoals huisvesting en uitbetaling van zakgeld.


Het COA is een zelfstandig bestuursorgaan en voert in die hoedanigheid zelfstandig een overheidstaak uit. De staatssecretaris voor Immigratie en Asiel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid is politiek verantwoordelijk.


De ICT afdelingen van het COA zitten samen met de IND en DT&V aan de Rijnstraat 8 in Den Haag. Deze lokatie zit vlak naast het Centraal station en is dus zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Functie eisen

  • COA functiehuis medewerker ondersteuning B
  • MBO 4 werk/denk niveau
  • Kandidaat moet in bezit zijn van Eigen Vervoer + Rijbewijs


Wensen:

  • Kennis van inspoelen met SCCM is een pre 

Achtergrond opdracht

We zijn vanwege de uitbreiding van onze capaciteit, met spoed op zoek naar een flexibele werkplekbeheerder. Het gaat om reguliere werkplekbeheer taken zoals het inrichten van werkplekken op (nieuwe) locaties, gebruikers ondersteuning ,uitleveren van ICT middelen en het tweedelijns oplossen van calls.


De nieuwe medewerkers worden opgenomen in een landelijk team dat veelal regionaal werkt. Kandidaten dienen te beschikken over eigen vervoer en zullen mogelijk veel kilometers gaan rijden. Medewerkers moet sociaal vaardig zijn, zowel in teamverband als zelfstandig goed kunnen functioneren, ervaring en plezier hebben in gebruikersondersteuning en de benodigde administratie zorgvuldig kunnen bijhouden in onze database (clientele). Gezien de locaties waar we de meeste werkzaamheden verwachten gaarne kandidaten uit regio Zuid-Holland / Utrecht . Hoe eerder de kandidaten kunnen beginnen hoe beter, wat ons betreft. 


Naast genoemde werkzaamheden zijn we ook dringend op zoek naar ondersteuning in ons ICT Magazijn te Schelluinen

  • In een leuk team ga je afhankelijk van de drukte, één of meerdere dagen per week in ons ICT magazijn in Schelluinen aan de slag met de verwerking van gebruikte hardware (zoals laptops, pc's, smartphones en tablets) en het pre-configureren van nieuwe hardware
  • Je pakt nieuwe en gebruikte IT-apparatuur uit , configureert deze waar nodig en maakt het transportklaar
  • Daarnaast kan je worden ingezet voor projecten op onze locaties voor o.a. werkplekvervangingen, -verhuizingen. Profiel afspraken zoals tijdens eerdere uitvragen afgestemd

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 27 september 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support