Titel

VOIP inhuur regulier

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover.


Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt c.a. 6 weken.

Functie eisen

  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbaar werkervaring met Cisco Unified Communication Manager op CCNP niveau
  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbaar werkervaring met Cisco Contact Center systemen UCCE D
  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbaar brede kennis van het CISCO platform
  • Cisco Contact Center systemen UCCE D


Wensen

  • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met Cisco Contact Center systemen UCCE D
  • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met Cisco Unified Communication Manager op CCNP niveau
  • Kandidaat heeft bij voorkeur brede kennis van het CISCO platform
  • Kanidaat heeft bij voorkeur algemene kennis van netwerk architectuurAchtergrond opdracht

Unified Communications. Inhuur tbv instandhouding en borging van de GIT&INFRA dienstverlening Op te leveren producten borgingsdocumenten. Gebruikers van de dienstverlening zijn o.a. SDD, PNOD, KPU, DCHR, Medischediensten en NOC. Naast deze werkzaamheden is de inhuurmedewerker ook belast met de volgende taken: project ondersteuning en migratie UCCE en PCCE, dagelijke beheer Contact Center (CCI) en UCCE


Achtergrond opdracht

Van belang is een nieuwe - neutrale - uitvraag op de markt te zetten om deze werkenzaamheden op te vangen. Mbt van een tijdelijke uitleen van een medewerker naar de GIS organisatie, die deze werkzaamheden deed, is inzet van deze inhuur voor de backfill van belang.Geen inzet brengt dus een enorm afbreukrisico met zich mee. Het is belangrijk dat de inhuur diepgaande kennis heeft van UCCE en kennis PCCE 


Organisatorische context en cultuur

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.


Bijzonderheden / extra toelichting

Voorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt.

Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling.

Opdracht informatie

Tariefsindicatie €75,-

Thuis werken is bespreekbaar

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 4 Oktober 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.


Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support