Titel

UX Designer 2 fte

Organisatie

Let op!

- De aangeboden kandidaat moet aantoonbaar voldoen aan de harde eisen. Dit moet ook duidelijk naar voren komen in het cv en ingevulde antwoordformulier bijgevoegd in de bijlage!
- Bij het uitvoeren van deze opdracht is een zware veiligheidsscreening van toepassing. Dit kan 8 tot 10 weken duren.
- Start is pas mogelijk na screening!

Achtergrond opdracht

Voor het project NODS (Nederlands Operationeel Data Systeem) moet een UX-design gemaakt worden voor de verschillende functionele onderwerpen die nu in de scope zijn onderkend. Als UX designer werk je nauw samen met de business analist en lever je op basis van het UX-design proces concrete UX producten op, zoals een clickable prototype, taakhierarcie en informatiemodel van het UX design.

Achtergrond opdracht:
Als UX designer bij de afdeling Maritieme IT werk je aan uitdagende vraagstukken in het maritiem domein. Van een systeem voor een operators aan boord van oorlogsfregatten, tot een systeem voor de Nederlandse Kustwacht, wij maken het allemaal! Je werkt hierbij direct samen met militaire gebruikers in hun eigen omgeving om het systeem zo gebruiksvriendelijk mogelijk te ontwerpen. Je maak deel uit van het Analyse- en Designteam. Dit team bestaat uit business analisten en UX designers. Vanuit dit team ben je flexibel inzetbaar en voer je klussen voor verschillende projecten uit. Voor deze projecten werk je in een multidisciplinair team waarbij analyse, ontwerp en ontwikkeling nauw samenwerken. Je zult vaak samenwerken met de business analist om de behoeftes van de gebruikers duidelijk te krijgen. Tevens spar je ook regelmatig met je collega designers voor de beste design oplossingen.

Functie eisen

Werkervaring algemeen  

  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaren werkervaring als UX designer        

Werkervaring specifiek   

  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring met gebruikersonderzoek        

Overige vereiste kennisgebieden/opleidingen/ trainingen

  • Minimaal HBO opleiding      

Wens 
Relevante Werkervaring    
  • Ervaring in het werken in een IT organisatie      
  • Ervaring met de UX-tools Affinity Designer en Axure RP         
  • Ervaring met scrum werken         

Kennis, opleidingen en fysieke gesteldheid, fysieke prestaties en geestesgesteldheid        

  • HBO/WO Diploma in: Design for Interaction, of Human Technology Interaction, of  Human Media Interaction, of Industrial Design    

Gerelateerde opdrachten

Voor Business Analysis & Process Management