Titel

Uitvoerder Speciale Opdrachten

Organisatie

Let op!

 • Op deze opdracht mogen we geen ZZP'ers aanbieden. Je kunt voor de duur v/d opdracht bij ons in dienst treden
 • Woon/werk max. 60 min. naar Deventer
 • Het betreft een inzet van maximaal 1680 uur per jaar
 • De klant hanteert het Bring Your Own Device (BYOD) principe: er dient een zakelijke mobiele telefoon beschikbaar te worden gesteld door Dienstverlener dan wel dient tijdelijk personeel hier zelf over te beschikken. Het uitgangspunt voor tijdelijk personeel is dat zij over een standaard werkplek (‘thin cliënt’) kunnen beschikken, tenzij de lijnmanager beslist dat tijdelijk personeel zijn/haar eigen hardware/laptop dient te gebruiken. De gebruikskosten zijn nadrukkelijk niet declarabel en derhalve voor rekening van de Dienstverlener dan wel tijdelijk personeel


Functie eisen

Om als uitvoerder aan de slag te gaan;

 • heb je een afgeronde Mbo opleiding op niveau 4 in een technische richting gevolgd, bv. Werktuigbouwkunde of Algemene Operationele Techniek
 • heb je enkele jaren ervaring opgedaan met het organiseren van (projectmatige) werkzaamheden in een technische werkomgeving
 • heb je bij voorkeur (specialistische) kennis van lasprocessen en NDO-technieken. Als je ook nog kennis hebt van aanboor- en stoppelactiviteiten en civiel werk is dat een pre
 • woon je op maximaal 1 uur reistijd van Deventer

 Ben je in het bezit van de volgende certificaten;

 • VCA VOL
 • Golden Rules of Safety
 • Heftruck certificaat

Competenties

Als persoon ben je communicatief vaardig, ook wanneer het druk is. Je hebt een zeer hoog veiligheidsbewustzijn en bent gewend om zowel in een team als zelfstandig te werken. Tot slot heb je een flexibele instelling; hoewel je vooral in Deventer zult werken, maar toch het veld in moet, kan er niet gegarandeerd worden of je op tijd thuis zult zijn voor het avondeten en/of dat je zult overnachten in een hotel.

Achtergrond opdracht

Achtergrond

Als uitvoerder werk je binnen de afdeling Speciale Opdrachten van onze klant (netbeheerder). Je zult deel uit gaan maken van het uitvoerders-team en je gaat je hoofdzakelijk bezig houden met het coördineren, voorbereiden en begeleiden van de toegewezen projecten op locatie Deventer. Dit zullen voornamelijk prefab lasklussen en andere voorkomende werkzaamheden op locatie Deventer zijn, daarnaast kan het voorkomen dat je ook voor projecten naar locaties elders in Nederland gaat. Je standplaats is Deventer. Hoofdzakelijk werk je op deze locatie, indien nodig werk je door heel Nederland, waarbij werken in België en Duitsland ook voor kan komen.

 

Werkzaamheden / verantwoordelijkheden

Afhankelijk van de toegewezen projecten geef je operationeel sturing aan de aan jou toegewezen uitvoeringsploeg bestaande uit lassers en/of technici. Je bereidt de projecten in technische, praktische en uitvoerende zin voor, begeleid de werkzaamheden en verzorgt de bijbehorende project- en kwaliteitsadministratie en rapportages. Indien nodig schakel je derden in, onder andere t.b.v. NDO. De kwaliteitsadministratie heeft vooral betrekking op het laswerk, het NDO van het laswerk en de bijbehorende rapportages. Als je op dit moment in je werk al te maken hebt met lassen aan   (gas) leidingen en de bijbehorende administratie is dat een pre.

 

Je ziet er op toe dat de werkzaamheden steeds veilig, doelmatig en volgens de afgesproken kwaliteitsnormen en planning/scope worden uitgevoerd. Je bent het ‘uitvoerings’ aanspreekpunt voor o.a. projectleiders, werkvoorbereider(s), onderaannemers, opzichters, technici, lassers en de manager OLS Uitvoering.

 

Afdeling / team

De afdeling Speciale Opdrachten is de calamiteitenafdeling en staat continu paraat om uit te rukken bij calamiteiten of incidenten. De technici van de afdeling zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bijzondere werkzaamheden aan gasvoerende transportleidingen zoals lassen, aanboren & stoppelen, plaatsen van tijdelijke/noodinstallaties, plaatsen van pigging installaties, flaren en hercompressie. De afdeling bestaat uit 47 mensen. 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 22 augustus 2021, voor 12.00 uur je recente Cv + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig