Titel

Uitvoerder Realisatie Slimme Meters Zuid. (RSM)

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo4 opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde.
  • Dit is een eis vanuit de BEI/VIAG waaraan wij ons als organisatie moeten houden.
  • In het bezit van de aanwijzing BEI WV- Meterkast en/of VIAG WV -meterkast. Voorkeur voor beide aanwijzingen.
  • Je hebt minimaal een jaar ervaring als werkverantwoordelijke binnen meterkast werkzaamheden.
  • VCA-VOL
  • Nederlandse taalkennis in woord en geschrift (dit ivm de veiligheid)

 

Wensen

Competenties

Je hebt een stevige, relevante technische basis en vind het leuk om jouw kennis over te dragen op je collega's. Hiernaast ben je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de BEI en VIAG voel jij je verantwoordelijk voor het veilig werken van je collega's.


Je staat open voor de mening van anderen, maar durft ook stelling te nemen en hieraan vast te houden. Veilig werken zit in 'je bloed'. Verder is het in deze functie belangrijk om weloverwogen keuzes te maken en hierin overtuigend te zijn richting anderen.


Je hebt een belangrijke voorbeeldfunctie waarin besluitvaardigheid en communicatieve vaardigheden gewenst zijn. Deze voorbeeldfunctie zorgt ervoor dat je soms corrigerend moet optreden richting collega's, omdat je werkverantwoordelijke bent. Het is daarom van belang dat je sturende en coachende kwaliteiten hebt.

Achtergrond opdracht

Als uitvoerder of procesmanager RSM Zuid fungeer je als werkverantwoordelijke (E en G) en daarmee ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van servicemonteurs die voornamelijk werkzaamheden in meterkasten uitvoeren.


In deze veelzijdige rol ben je vraagbaak voor de monteurs, voer je standaard bedieningshandelingen uit en ondersteun je de procesmanagers RSM met jouw technische kennis. De werkzaamheden van de monteurs bevinden zich in het zuidelijke verzorgingsgebied van de opdrachtgever. Kortom in de provincies: Brabant en Limburg.


Afdelingsinformatie

Netbeheer (elektra en gas), brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien ze ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren ze veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn ze voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer. Met technische en sociale innovaties zorgen ze er voor dat teruglevering van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen ze met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat ze maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.

 

De functie van uitvoerder valt onder de afdeling Realisatie Slimme Meters Zuid.

Deze afdeling is verantwoordelijk voor het plaatsen van slimme meters en aanverwante werkzaamheden bij alle klanten van de opdrachtgever in Zuid-Nederland. Veiligheid en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.

 

Vanaf 2014 biedt de opdrachtgever op grotere schaal Slimme Meters aan als opmaat naar de Grootschalige Aanbieding (GSA) die officieel op 1 januari 2015 van start is gegaan. Tijdens de GSA-periode wordt aan alle kleinverbruik klanten een Slimme Meter aangeboden.

 

Nu de opdrachtgever bij 80% van haar klanten zo'n meter heeft geplaatst, vindt er een verschuiving plaats van GSA naar andere types grootschalige wisselingen. Het doel is om de meterwisselingen af te ronden, waardoor deze functie van tijdelijke aard is. Uiteraard kijken we na het afronden van dit project samen naar nieuwe mogelijkheden voor je binnen onze organisatie

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 30 september 2021, voor 10.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

  • De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig